Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

dauranta

Adres
Sylvain Dupuislaan 233, b124
1070 Brussel
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

dauranta is een netwerk van geëngageerde cateraars dat lekkere, gezonde catering met een hart voor mens en milieu aanbiedt voor vergaderingen, meetings, seminaries, conferenties en bedrijfsevenementen via een webshop.

dauranta besteedt zowel aandacht aan het plezier, de gezondheid, de conditie, het gemak van de consument als aan de planeet en de medemens met een achterstand op de arbeidsmarkt.

dauranta heeft dus niet alleen commerciële, maar ook maatschappelijke ambities en gebruikt hiervoor het globaal kader van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

dauranta heeft de ambitie om op korte termijn geheel de Benelux en op lange termijn de rest van de aangrenzende buitenlandse regio’s te voorzien van lekkere, gezonde en duurzame catering.

Milieubeleid

Om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, worden de bestellingen uitgevoerd door geëngageerde lokale partner-cateraars volgens de filosofie van dauranta.

Groenten zijn de basis van alle bereidingen en die worden gevarieerd, zowel in soort als in bereiding. Plantaardige eiwitten krijgen onze voorkeur.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2016