Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De Klik BiomassaDHZ

Adres
Klokkegat 49
6741EM Lunteren
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

De Klik BiomassaDHZ levert dienstverlening voor de biobased/circulaire economie en duurzame energie. Via het platform www.BiomassaDHZ.nl wordt de inzet van groene reststromen (voorheen aangeduid als ‘afval’) als grondstof georganiseerd. Biomassa gaat hier over alle organische (rest)stromen, bijvoorbeeld overgebleven voedsel voor voedselbereiding, plantenresten voor verpakkings- of bouwmateriaal en natuurlijk het meer bekende snoeihout voor energie. Een marktplaats voor actueel vraag/aanbod van resten is gecombineerd met een ontmoetingsplaats en inspiratiebron voor ondernemers tbv toekomstige innovaties. Door het doe-het-zelf (DHZ) principe is de keten traceerbaar en kan worden bespaard op de kosten voor tussenhandel.

Naast het runnen van het platform BiomassaDHZ.nl levert De Klik BiomassaDHZ nieuwe inzichten voor de ontwikkeling van concepten, advies en projectmanagement voor innovatie en inspirerende presentaties over onderwerpen binnen de biobased/circulaire economie.

Milieubeleid

De werkzaamheden richten zich op duurzaamheid en lokaal hergebruik. In de eigen organisatie wordt gestreefd naar het voorkomen van restafval en het minimaliseren van transportafstanden.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2006