Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De Wit Totaal-E-Techniek

Adres
De Roysloot 8
2231 NZ Rijnsburg ZH
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Het aanleggen van elektrotechnische installaties, datanetwerken, telefoonsystemen, domotica, brandmeld- en beveiligingsinstallaties (toegangscontrole, bouwkundige en elektronische inbraakbeveiliging en camerabewaking) in bedrijfspanden en woningen. Een veelzijdige dienstverlening waarvoor u maar bij één aanspreekpunt hoeft te zijn: De Wit Totaal-E-Techniek.

Bij nieuwbouw, renovatieprojecten, installatie-uitbreidingen en beveiliging. De Wit Totaal-E-Techniek is een allround elektrotechnisch- en beveiligingsinstallateur. Daarnaast zijn zij ook inzetbaar als u op deskundige wijze uw installaties wilt laten inspecteren.

Een aanspreekpunt waar u op kunt vertrouwen.

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 25 - 250
Oprichtingsjaar: