Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Delta Techniek Sint Philipsland B.V.

Adres
Handelsweg 2
4675 RC Sint Philipsland
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Delta Techniek, opgericht in 1978, is een totaal-installateur die alle facetten van technische installaties in woningbouw en utiliteit beheerst. Zowel voor elektrotechnische installaties (licht- en krachtinstallaties, beveiliging en domotica) als voor werktuigbouwkundige installaties (verwarming, gas en water, riolering, dakbedekking, luchtbehandeling) bent u bij Delta-Techniek aan het juiste adres.

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 25 - 250
Oprichtingsjaar: