Groene Zaken Leads

Groene Zaken & Ten Stripes slaan de handen ineen voor een prachtige deal voor jou: Groene Zaken Leads.

Groene Zaken ken je, daar ben je nu. Maar ken je onze marketingpartner Ten Stripes al? Zij zijn experts in marketing en helpen duurzame ondernemers daarmee. De strategie, de uitvoering, en alles daartussen.

We hebben besloten intensiever samen te werken. Het resultaat daarvan is een superscherpe deal om jou als duurzame ondernemer verder te helpen in je bereik en marketing.

Zet jouw groene bedrijf op de kaart

Dat belooft Groene Zaken Leads. Om jouw bedrijf op de kaart te zetten binnen en buiten duurzaam Nederland. Met onze deal zorgt Groene Zaken en TenStripes dat jouw product/dienst minimaal 500.000 keer, met de hoogste relevantie, onder de aandacht komt bij de doelgroep die er voor jou toe doet.

Dat is dus een half miljoen greenminded mensen die jouw advertentie zien.

Waarom doen we dit?

Groene Zaken en Ten Stripes hebben in de basis dezelfde missie: de duurzame economie groter maken dan de traditionele. Groene Zaken doet dat door duurzame ondernemers te verbinden, Ten Stripes door duurzame ondernemers aan goede marketing te helpen. Veel Groene Zaken leden zijn op zoek naar meer zichtbaarheid, meer leads, meer klanten. Samen versnellen we de transitie en helpen we elkaar. Doe je mee?

Hoe pakken we dit aan?

De groene marketingspecialisten van Ten Stripes helpen jou met één concrete campagne/deal. Tijdens een digitaal gesprek van 1,5 uur bepalen voor jou de doelstelling, kanalen die we inzetten en het verhaal van jouw campagne/deal.

Een mini marketingstrategie voor één concreet en specifiek probleem waar je mee zit. Dat kan zijn dat je afvraagt hoe jij social media moet inzetten voor jouw bedrijf. Of hoe je een Google Ads campagne slim moet opzetten. Of je wil voor jezelf de richting van je marketing helder krijgen, maar verzandt steeds in kleine details. Hier kunnen wij je mee helpen.

Wat krijg je concreet?

Wat krijg je nog meer?

  • Advies van ervaren marketingspecialisten aan de voorkant;
  • Permanente links (SEO) van Groene Zaken naar jouw website;
  • Evaluatie van de resultaten met een ervaren digital marketeer.

Wat verwachten we van jou?

  • Een digitale meeting van 1,5 uur;
  • Jouw huisstijl en logo;
  • Een aanbieding bedenken voor de Groene Zaken deal;
  • Dat je jouw verhaal op je eigen website vertelt;

Investering

We willen je een offer you can’t refuse maken. Omdat het nu tijd is nu te handelen en gezamenlijk strijden voor groen gedrag. Voor alle bovenstaande dingen die je krijgt, rekenen we een eenmalig bedrag.

De eenmalige investering hiervoor is 1849,-

Dit kost je 0,0037 per vertoning. Even voor je beeldvorming, dit is een CPM van 3,70. Dit is écht de beste prijs die je kunt krijgen voor relevant verkeer. En de kans op relevante leads door de kanalen die we inzetten is heel groot. Je komt o.a. bij meer dan 10.000 mensen in de mailbox met jouw specifieke deal. Nice toch?!

Vraag de deal met het contactformulier aan of stuur een e-mail naar info@groenezaken.com.

* Bovenstaande campagne duurt 3 maanden. Voor een jaarcampagne betaal je slechts 495 euro extra.

Onze partners