Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Dubomat ecologische bouwmaterialen

Adres
Hooghoudtstraat 3
9723 TG Groningen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Dubomat levert milieuvriendelijke en gezonde bouwmaterialen aan particulier, klusser, aannemer en bouwmaterialenhandel. Na toepassing draagt het materiaal bij aan een ademend, geïsoleerd en beschermd binnenklimaat van uw woon- of werkruimte.

Dubomat laat zien dat verantwoord bouwen onder handbereik ligt; niet alleen omdat we veel materialen uit voorraad kunnen leveren, maar vooral ook omdat we méér bieden: goed advies en slimme tips. Zodat u slim en bouwfysisch optimaal kunt (ver-)bouwen. Meer weten? - U bent van harte welkom in onze toonzaal. Bestellen? - Een flink deel van onze producten is via de webwinkel te bestellen.

Milieubeleid

Dubomat is de enige groothandel in Nederland met een ruime voorraad aan ecologische bouwmaterialen die allemaal voldoen aan strenge milieu- en gezondheidscriteria. Zonder uitzondering geldt voor deze producten dat ze van hoge kwaliteit zijn en de vergelijking met gangbare materialen glansrijk kunnen doorstaan. Dat geldt in veel gevallen ook voor de prijs.

De ecologische materialen met hun bijzondere kwaliteiten, de prettige verwerking en hun milieuwinst werken niet of nauwelijks kostenverhogend. Dubomat laat zien dat verantwoord bouwen onder handbereik ligt. De producten zijn gemaakt van herwinbare grondstoffen, natuurlijk van samenstelling en met lage energiekosten gewonnen, geproduceerd en getransporteerd. Alle materialen zijn biologisch afbreekbaar en/of eenvoudig her te gebruiken.

Dubomat producten zijn prettig en veilig te verwerken: de verf ruikt aangenaam, het plaatmateriaal bevat geen giftige stoffen en het hout heeft geen chemische bewerking ondergaan. Na toepassing draagt het materiaal bij aan een ademend, geïsoleerd en beschermd binnenklimaat. Dubomat te Groningen levert Aquamarijn natuurverf.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2008