Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

DuraCert

Adres
Keulenstraat 12
7418 ET Deventer
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

DuraCert is een adviesbureau gespecialiseerd in de keurmerken FSC®, PEFC, MSC en ASC. Wij adviseren honderden bedrijven in heel Nederland en daarbuiten bij het toepassen van de regelgeving in hun bedrijfsprocessen.

Eén van onze hoofdactiviteiten is het beheren van groepscertificaten FSC®, PEFC, MSC en ASC. Hiermee maken wij het voor relatief kleine bedrijven in de hout-, papier- en vissector mogelijk om op eenvoudige en goedkope wijze gecertificeerd te kunnen worden. Door ruim 12 jaar ervaring beschikt DuraCert over diverse functionele hulpmiddelen, die onze groepsleden in de praktijk ondersteunen.

Milieubeleid

Door het aanbieden van onze diensten stimuleren wij het gebruik van keurmerken die de verantwoorde en duurzame herkomst van producten garanderen. Deze keurmerken kennen hiervoor een Chain of Custody certificeringssysteem die inzicht geeft in de hele handelsketen van oorsprong tot aan de consument.

Ons doel is om onze kwaliteit steeds te blijven verbeteren en te blijven zoeken naar mogelijkheden om bij te dragen aan een goede toekomst voor mens en milieu.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2002
Keurmerken