Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

DutchSpirit Amsterdam

Adres
Keizersgracht 618
1017 ER Amsterdam
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Reeds jaren is DutchSpirit koploper op het gebied van duurzame zakelijke kleding en bedrijfskleding. 

DutchSpirit produceert duurzame maatkostuums die te koop (met statiegeld) of te leasen zijn. Hiermee is duurzaam zeer betaalbaar en een voorbeeld van de circulaire economie aangezien DutchSpirit zorgdraagt voor verantwoord hergebruik en recycling.

DutchSpirit is leverancier van Cradle 2 Cradle bedrijfskleding zoals workerbroeken, overalls, sloven en gilets en tevens leverancier van duurzame polo's, overhemden etc. Een compleet assortiment van volledig recyclebare kleding.

Door met uw bedrijf over te stappen op duurzame bedrijfskleding laat u uw klanten zien dat u bewuste keuzes maakt en bovendien onderscheidt u zich positief in aanbestedingen van uw concurrenten!

dutchspirit

Milieubeleid

Alle kleding van DutchSpirit wordt gemaakt, rekening houdend met de rechten van mens, dier en milieu. Wij produceren niet in Azie maar in Europa of Noord-Afrika in door ons gecontroleerde fabrieken. Door te voorkomen dat er afval ontstaat gaan wij verantwoord om met onze schaarse grondstoffen en voorkomen wij vervuiling van de aarde.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Branche: Winkels
Keurmerken