Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

EarthRebels

Adres
Bloemhofstraat 16-E
2012ZX Haarlem
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Leven zonder plastic begint bij EarthRebels! Durf jij een rebel te zijn voor een mooiere en schonere aarde? Bij EarthRebels vind je allerlei leuke en handige zero waste producten. Alles zonder plastic!

Zoals mooie drinkflessen en lunchboxen van RVS, handige herbruikbare rietjes van RVS en de leuke foodhuggers. Maar ook natuurlijke verzorgingsproducten zonder plastic en met minder verpakkingen. Zoals de natuurlijke tandpasta zonder plastic tube. Of deodorant in een blikje of als vast blok. En shampoo in vaste vorm, waar geen plastic fles voor nodig is.

Bij EarthRebels hebben we overal over nagedacht hoe je leuk en makkelijk wegwerpproducten en verpakkingen kunt sparen, en plastic uit je leven kunt bannen!

Milieubeleid

Alle producten bij EarthRebels dragen bij aan een duurzame levensstijl en is gericht op het vermijden van wegwergproducten en verpakkingen. Daarnaast zijn alle producten zonder plastic gemaakt.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke duurzame materialen, zoals RVS, biologisch katoen, bamboe en siliconen. Enkele producten zijn gemaakt van bioplastic.

Wij vekopen bewust geen producten van gerecycled plastic. Omdat deze nog steeds microplastics afgeven en hormoonverstorende stoffen bevatten.

Alle verzorgingsproducten zijn gemaakt met natuurlijke en meestal biologische ingrediënten.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2018
Branche: Winkels