Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Eco Solutions Nederland BV

Adres
Merckthoef 3
5641 GE Eindhoven
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Eco Solutions Nederland BV is een bedrijf wat zich bezig houdt met duurzaam, gezond en ecologisch bouwen. Hierbij maken wij gebruik van ecologische producten en toepassingen van installaties die gebruik maken hernieuwbare bronnen zoals aardwarmte, wind en zon. Zo levert Eco Solutions Nederland BV een grote bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sedert enkele jaren zijn ook de zonnepaneelinstallaties bij ons uitgegroeid tot een degelijk en betrouwbaar product welke wij aanbieden aan onze klanten. Door enkel te werken met de best gecertificeerde producten maakt Eco Solutions Nederland BV het verschil in deze branche.

Eco Solutions Nederland BV is naast de verkoop van zonnepaneelsystemen ook uw partner op het gebied van LED-verlichting installaties, warmtepompen, zonneboilers en duurzaam isolatiemateriaal.

Eco Solutions Nederland BV voert ook particulieren energiescans uit. Op basis van een stappenplan kunnen wij u dan adviseren omtrent aanpassingen van uw huis om zo energiezuinig mogelijk te leven. Wij hanteren hierbij de drie opeenvolgende stappen, te weten:

1. Isolatie woning;

2. Energie besparen;

3. Energie opwekken uit natuurlijke bron.

Wij werken door geheel Nederland en werken hierbij samen mert lokale installateur(s) of ZZP-ers die aan de strengste normen op het gebied van veiligheid voldoen maar ook aan de hoogste door ons geformuleerde kwaliteitseisen.

Eco Solutions Nederland BV levert u Natuurlijk de Oplossing !!!!!!!

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Keurmerken