Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

EcoHoesjes.nl

Adres
Korhaanstraat 145-C
3083 XM Rotterdam (Geen Bezoekadres)
Contactgegevens
084 003 44 51

Bedrijfsprofiel

EcoHoesjes.nl is ontstaan is uit passie voor duurzaamheid en design. Wij willen ons steentje bijdragen aan een beter milieu. EcoHoesjes.nl wil iedereen een kijkje  laten nemen in een duurzame wereld met oog voor de natuur en zijn schoonheid.

Bij ons vind je de meest diverse ecodesign hoesjes. Behalve mooi en uniek  zijn onze hoesjes duurzaam en ecologisch.

Een Smartphone, Tablet, Macbook of e-Reader zijn een kostbaar bezit en deze wil je natuurlijk goed beschermen. Wij hebben hier de oplossing voor. Een bescherming van een zeer onderscheidend natuurlijk, duurzaam en ecologisch materiaal.

Ecohoesjes.nl is dé webshop bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar duurzame ecologische hoesjes. Bij ons vind je altijd een ruim assortiment hoesjes tegen hele scherpe prijzen. Je kunt bij ons terecht voor duurzame, stijlvolle, ecologische Hoesjes.
 
Ecohoesjes.nl streeft er altijd naar een zo uitdagend mogelijke collectie aan te bieden. Constant op zoek naar unieke duurzame ecologische producten die we voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Milieubeleid

Niet alleen ecologisch maar ook economisch en sociaal gezien draagt het oogsten van kurk (elke negen jaar) sterk bij tot een duurzame ontwikkeling van de landelijke mediterrane gebieden. De kurk heeft een belangrijke rol in het vasthouden van CO2. De Portugese montado’s verminderen de jaarlijkse  COuitstoot van het land met 5%, wat ruim 4,8 miljoen ton per jaar vertegenwoordigt. Een kurkeik die ontschorst is absorbeert ongeveer 5x meer CO2 dan een niet ontschorste kurkeik. 

Het hele kurkproces van oogst tot eindproduct is bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam, zonder de minste afval.  Wilt u bijdragen aan een schone en duurzame wereld? KURK is een groen alternatief!

Kurk is 100% natuurlijk, ecologisch, biologisch afbreekbaar, recyclebaar en dus volkomen milieuvriendelijk.

Neemt u gerust een kijkje op onze website en overtuig uzelf van de veelzijdige producten die CortiLux u biedt.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Branche: Winkels