Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ecomediasolutions

Adres
Handelsweg 2
2420 AA Nieuwkoop
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Niet de fratsen wel de vruchten
Digital Asset Management + Product Information Management + Software ontwikkeling

Ecomediasolutions is een ICT dienstverlenend bedrijf met kennis van online en gedrukte media. In de kern van onze dienstverlening houden we ons bezig met het beheren we afbeeldingen, video’s en graphics voor onze klanten. Digital Asset Management (DAM).

De informatie die wij voor onze klanten beheren is wereldwijd toegankelijk en door middel van API koppelbaar aan alle gewenste mediakanalen. Door de gebruikte applicaties aan te bieden als SaaS oplossing (Software as a service) heeft u als opdrachtgever niet de fratsen, maar plukt u wel de vruchten.

Onze dienstverlening hebben we sinds 2012 uitgebreid met het beheren van productinformatie. Product Informatie Management (PIM).

No-waste communicatie filosofie
Door communicatie beter af te stemmen op het profiel van de doelgroep verhogen we de relevantie. Dit werkt respons verhogend en reduceert communicatie waste. Dit proces is vrijwel alleen mogelijk als we de benodigde informatie automatisch vanuit een database kunnen genereren en opmaken.

Samenwerking is misschien wel de belangrijkste kracht van Ecomediasolutions. Onze klantkennis en expertise om projecten op een goede manier te managen, maken het mogelijk dat we de specifieke deskundigheid bij de juiste partijen kunnen onderbrengen. Ecomediagroep functioneert daarbij als hoofdaannemer.

Eigen software ontwikkeling
Standaard software oplossingen bleken in de praktijk onvoldoende te functioneren. Om die reden zijn we in 2010 gestart met een samenwerking tussen Ecomediagroep en Poort 80. Door kennis, kunde en ervaring te bundelen hebben we in 2012 TASPAC 2.0 geïntroduceerd, geavanceerde web-based DAM en PIM software, waarmee we onze dienstverlening sindsdien aanzienlijk hebben verbeterd.

Ecomediagroep

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar:
Branche: Grafimedia