Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Eemlandhoeve

Adres
Bisschopsweg 5 B
3752 LK Bunschoten-Spakenburg
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Op de Eemlandhoeve wordt vaak hard gewerkt: natuurlijk door boer Jan en boerin Maaike Huijgen, die (samen met heel veel andere mensen) zorg dragen voor de koeien, de vele hectares weiland en het erf van de boerderij. Maar daarnaast ook door onze vele zakelijke bezoekers; mensen die de Eemlandhoeve telkens weer weten te vinden voor bijeenkomsten, vergaderingen, conferenties of trainingsdagen. En daaruit voortvloeiend ons horecapersoneel. De Eemlandhoeve is een echt boerenbedrijf, waar men er niet vies van is de handen uit de mouwen te steken.

En dan toch deze tekst: Alles onder de hemel heeft een tijd'. Want door dat harde werken zou je weleens kunnen vergeten waar het uiteindelijk om gaat: ontmoeting, zaaien, oogsten, samen eten, delen en vooral: de tijd nemen. De rust en de ruimte die de Eemlandhoeve biedt in haar groene omgeving geven een geweldige boost aan inspiratie, creativiteit en ontmoeting. En daarmee onderscheidt zij zich.

De missie van de hoeve is om boer en burger opnieuw met elkaar te verbinden. De hoeve als plek om opnieuw stil te staan bij oorsprong van ons voedsel, te proeven van ons voedsel (eerlijk, biologisch en streekgebonden) en tot rust te komen.

De Eemlandhoeve is een veelzijdig bedrijf. Op het erf is een zorgboerderij (Bzzzonder Eemlandhoeve) actief; in de vernieuwde boerderijwinkel worden tal van biologische producten verkocht en de bijzondere planten- en insectensoorten worden intensief verzorgd door boerin Maaike en haar team. De biologische veestapel van het Blonde d'Aquitane ras neemt een prominente rol in op de boerderij. In de winter staan de koeien in de centrale potstal, waarna ze in de lente de wei in gaan.

Tal van bezoekers vinden hun weg naar de hoeve, voor zowel de vergaderfaciliteiten, de daarmee gepaard gaande rust en ruimte om inspiratie op te doen en de hoeve met hernieuwde energie te verlaten! Tijdens vergaderbreaks, netwerkmomenten en evenementen staan boer Jan en boerin Maaike Huijgen klaar om u meer te vertellen en te laten zien van de hoeve.  

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 1993