Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Elektravon Breda

Adres
Paardeweide 14
4824 EH Breda
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Gespecialiseerd in installatiewerk, paneelbouw, regeltechniek en engineering. Alle opdrachten worden tot in de kleinste details secuur begeleid en gerealiseerd door ervaren vakmensen. Elektravon Breda is werkzaam in de tuinbouw, luxe woningbouw, de klein zakelijke markt, utiliteitsbouw en industriële markt.

Door het volgen van de ontwikkelingen op de markt is Elektravon steeds alert op vernieuwingen die alleen maar in uw voordeel kunnen werken. Een professionele partner die op alle fronten meedenkt en uitvoert. Dat geeft u de zekerheid van de juiste, perfect werkende oplossing, uiterst zorgvuldig gerealiseerd.

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 25 - 250
Oprichtingsjaar: