Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Energy Floors

Adres
Pannekoekstraat 106
3011LL Rotterdam
Contactgegevens
003110 276 22 13

Bedrijfsprofiel

Energy Floors (voorheen Sustainable Dance Club) is een Rotterdams bedrijf verantwoordelijk voor de introductie van de eerste energie opwekkende dansvloer ter wereld, de Sustainable Dance Floor. Het portfolio bevat intussen high end, artistieke interactieve producten en meer functionele interactieve producten (Sustainable Energy Floors).

EnergyfloorsEnergy Floors combineert creativiteit met technologie om nieuwe licht-, geluid- en data-applicaties te creëren, die gevoed worden door dansende en bewegende mensen. De interactieve installaties die hierdoor ontstaan vormen een duurzame omgeving waarin bezoekers thema’s als energie en klimaat op een unieke manier beleven.   

Energy Floors ontwikkelt een productportfolio om verschillende markten te bedienen; installaties zijn wereldwijd te vinden op events, beurzen, openbare locaties met veel voetgangers, maar ook binnen educatieve instellingen. Energy Floors heeft een groeiende lijst van gerespecteerde klanten waaronder multinationals zoals Google, Coca Cola,  Philips en Disney, Openbaar Vervoerbedrijven, gemeentes en goede doelen zoals  WWF.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: