Beurs Eigen Huis - 14 t/m 16 oktober 2022

Tijdens Beurs Eigen Huis vind je alle experts om van jouw huis een droomhuis te maken onder één dak. In Jaarbeurs in Utrecht maak je kennis met experts op het gebied van verbouwen, verduurzamen en inrichten van je (nieuwe) woning of tuin. Zij weten feilloos hoe je jouw wensen omzet in een huis dat bij jou past.

Duurzaam (ver)bouwen

Je woning verduurzamen of duurzaam bouwen? Op Beurs Eigen Huis staan verschillende exposanten die je alles kunnen vertellen over bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen. Maar denk ook aan de verschillende manieren van het isoleren van je woning, thermoskussens, sedumdaken, spouwmuurisolatie. Of een regenwatersysteem die ervoor zorgt dat regenwater hergebruikt kan worden en je per persoon zo’n 50% drinkwater kan besparen. Op Beurs Eigen Huis vind je verschillende specialisten die je hier alles over kunnen vertellen. Ook als je je woning volledig duurzaam wil laten bouwen!

Architecten uit het hele land 

Sta je op het punt een nieuw huis te bouwen? Ga tijdens Beurs Eigen Huis in gesprek met toparchitecten uit het hele land. Tijdens een bezoek kun je advies inwinnen en plannen concreet maken. Jouw droomhuis is dichterbij dan je denkt!

Stijlvol inrichten

Heb je een verbouwing op de planning staan? De echte kenners staan je graag te woord. Samen met interieurontwerpers, meubelmakers en woonspecialisten leg je een goede basis voor de verbouwing van jouw badkamer, keuken of complete woning.

Een tuin om van te genieten 

Je geniet nog meer van je woning als de tuin sfeervol is ingericht. Met een bezoek aan Beurs Eigen Huis is dat zo geregeld. Denk aan opties als een luxe overkapping, vuurschaal of buitenoven. Of wat dacht je van een zwembad, jacuzzi of tuinkantoor? Neem je tuinontwerp mee of laat ‘m maken op de beurs, en realiseer een nieuwe, prachtige buitenomgeving.

Tech en handige tools voor in en om het huis 

Smart home tools, waterontharders en alternatieven voor koken op gas. Ook voor kleine ingrepen in en om het huis vind je oplossingen tijdens Beurs Eigen Huis. Ze maken je woning duurzaam én comfortabel. Handig, als je toch al bezig bent met die grote verbouwing of complete verduurzaming van je woning.

Bestel tickets op voor de Beurs Eigen Huis op www.realiseerjedroomhuis.nl/tickets

Onze partners