Boek de theatersensatie van 2018 – en red de Wereld

Wubbo’s Last Words – Save the Earth!’ is hard op weg om dé Rockmusical van theaterseizoen 2018-2019 te worden! Gebaseerd op de aangrijpende laatste speech van Wubbo Ockels (astronaut en wereldverbeteraar), letterlijk enkele uren voor zijn overlijden aan nierkanker.

GroeneZaken biedt u nu de unieke kans om u te verbinden aan dit prachtige duurzaamheidsproject! Dat kan ofwel in de vorm van sponsoring van deze show ofwel door een show uit te kopen (in een regulier theater, of in een locatie van uw keuze).

Wubbos last words afbeelding1

De Theatershow gaat na de vliegende start in het Scheveningse Zuiderstrandtheater (première en 3 shows) op tournee langs de grotere theaters van Nederland. Door de vele lokale publiciteit en free publicity die dit project genereert, en de inzet van lokaal geliefde artiesten per gemeente, is er een garantie voor succes. Zo wordt samengewerkt met gerenommeerde partijen als SENF, producent Marc de Bruin, Jörgen Raymann in de hoofdrol, een 11-koppige liveband en een keur van bekende Nederlanders (o.m. Roelof Hemmen, Eddie Zoey, en meer).

Wubbos last words afbeelding2

Er wordt uitgebreid gebruik gemaakt van het beeldarchief van de familie Ockels en NASA. On stage een levensgrote, ingenieuze Space Shuttle die tevens dienst doet als interactief projectiescherm en een grote publieksverrassing in zich draagt. Samenwerking met grote partijen als de Plastic Soup Foundation en de Lions Clubs Nederland zorgen voor voldoende publiciteit.

 1. De aangrijpende afscheidsspeech van Wubbo Ockels staat centraal in de show. Zijn woorden zijn de rode draad die alle onderwerpen verbindt. De show dient de attitude van de bezoekers t.o.v. het omgaan met zwerfvuil drastisch te wijzigen en iedereen te activeren. De combinatie show, muziek, emotie en het bekende en inspirerende levensverhaal van Ockels is zeer veelbelovend.
 2. TrashureHunt: Twee keer per jaar gedurende de komende drie jaar een zwerfvuil-actie in de gemeenten waar de show komt (Lions Club / Plastic Soup Foundation).
 3. Een educatief lespakket gericht op leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen om hun attitude en awareness t.o.v. zwerfafval te veranderen, in samenwerking met de Plastic Soup Foundation en communicatiebureau cimon.
 4. Het beschikbaar stellen van een mobiele app in combinatie met een communicatieplan via Sociale Media (Plastic Soup Foundation), om inzicht te geven in hoe men met afval omgaat.

Wubbos last words afbeelding3

SPONSOR-PROPOSITIE - Wat bieden wij onze hoofdsponsor of partner?

 • U draait mee in de grote free publicity compagnes die onze show omringt en losmaakt.
 • Wij passen uw Logo toe op onze communicatie- en reclame-uitingen.
 • De mogelijkheid tot het ‘branden’ van een gehele theatershow: bijvoorbeeld een extra dag na een reguliere theatershow, speciaal voor alleen uw gasten.
 • Product placement in de Theatershow.
 • Deelname aan het ‘Happy Energy’ programma van Wubbo Ockels, met extra reclame, en een groen imago.
 • U krijg een flink aantal VIP kaarten per theatervoorstelling (not te bepalen).
 • Wij kunnen uw logo drukken op de ophaalzakken van het zwerfafval.
 • U kunt zichzelf presenteren op onze netwerkevents, of de netwerkevents van de Happy Energy Foundation en Plastic Soup Foundation.
 • De 11-koppige liveband PBII speelt een keer op bedrijfsfeest van uw bedrijf.
 • Aanwezigheid en zichtbaarheid op (bijvoorbeeld met een stand, banner of pauzeact) per theatervoorstelling.
 • Sponsor plaatsing bij persmomenten.
 • Overige wensen zijn bespreekbaar.

Wubbos last words afbeelding7

Onze partners