Conferentie Circulaire Businessmodellen | 18 mei 2017

De resultaten van het landelijke onderzoek naar Business Modellen voor de Circulaire Economie worden gepresenteerd op een conferentie op 18 mei 2017.

De conferentie duurt van 09:30 uur tot uiterlijk 13:00 uur. Tijdens deze conferentie zullen verschillende sprekers het woord voeren. Dit zijn o.a. Wiebe Draaier (Rabobank Nederland), Hannie Vlug (Ministerie I & M) en Jan Jonker (Radboud Universiteit). Bezoekers ontvangen de resultaten van het landelijke onderzoek in een boekje dat bij die gelegenheid verschijnt. Het volledige programma kunt u binnenkort hier vinden.

U bent natuurlijk van harte welkom om deze conferentie bij te wonen. De conferentie vindt plaats in de Eusebiuskerk te Arnhem. Vanaf het Centraal Station Arnhem is deze lopend in ong. 10 minuten te bereiken.

Kosten om deze conferentie bij te wonen bedragen € 125,— per persoon. Komt u met 5 personen of meer in één keer dan kunt u een package-deal krijgen met 20% korting.

Direct aansluitend is er de Markt Circulaire Economie op de nabijgelegen Markt in Arnhem. Bezoek aan de markt is gratis. Op 19 mei vindt er in samenwerking met Circles een regiotour plaats .

Onze partners