Green IT Congres - 14 mei 2024

Al ruim 50 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de allereerste editie van het innoverende Green IT congres. Het huidige energieklimaat dwingt organisaties om kritisch én innovatief te worden. Hoe kijken andere organisaties daar tegenaan? En hoe verhoudt jouw organisatie zich ten opzichte van andere organisaties?

Schrijf je vandaag nog gratis* in en verkrijg inzicht in jouw CO2 voetafdruk. Plekken zijn gelimiteerd dus wees er snel bij!

Programma highlights

Schiphol Group: In 7 stappen tastbare doelen om IT duurzaamheid te concretiseren

Het framework van Schiphol faciliteert het creëren, versnellen en implementeren van een succesvolle Twin Transition-strategie door het benutten van IT-, data- en AI-oplossingen voor duurzaamheid. Robin, Sustainability Lead bij Schiphol, introduceert een zevenstaps-methodologie die toepasbaar is binnen elke organisatie en biedt een voorbeeld van de Twin Transition Roadmap, die kortetermijn- tot langetermijndoelen voor duurzaamheid in kaart brengt. Door enablers te identificeren en elke stap van de methodologie te belichten, krijgen deelnemers een helder beeld van hoe ze hun organisatie kunnen leiden naar een duurzamere toekomst.

CSU: Schoonmaak- en thuiszorgorganisatie gidst naar klimaatpositiviteit

Green IT gaat niet alleen over hardware, efficiënte software, stroomverbruik, data-opslag, datacenters, communicatie en al die zaken die wij in onze directe IT sfeer kunnen beïnvloeden. Daar gaat het zeker ook over. Daarnaast gaat ook over indirecte effecten en wat we met IT kunnen bijdragen aan doelstellingen van anderen in onze omgeving en ketens. John Adegeest, CIO van CSU, neemt je mee in de reis van CSU, de grootste schoonmaak- en thuiszorg organisatie van Nederland inclusief hun ambities, vragen en onzekerheden.

Schrijf je hier gratis in voor het Green IT Congres 2024
Bekijk hier het programma van het Green IT Congres 2024

Onze partners