Uitgesteld: Hansa Cannonball Run

De Hansa Cannonball Run is uitgesteld naar 2021.

Hansa Green Tour organiseert op een nieuwe nog nader te bepalen datum de Hansa Cannonball Run naar Sölden in Oostenrijk. Een spectaculair evenement met elektrische auto’s. Een uitdagende rit waarbij deelnemers uit verschillende Europese steden starten om in 1 dag 1000 kilometer te rijden naar Sölden. Vanaf elke stad of startlocatie wordt een unieke route gereden zodanig dat alle deelnemers 1000 kilometer op 1 dag gereden hebben bij aankomst over de finishlijn in Sölden. Alle elektrische auto’s kunnen meedoen, er worden verschillende klassementen gemaakt.

In Sölden staan de deelnemers een aantal rijvaardigheidstests te wachten, hoog in de bergen waar de James Bond film Spectre is opgenomen. Hier bezoeken we het James Bond Experience Center 007 Elements en rijden we op de Glacier Road naar 3000 meter hoogte! Krijg je er al zin in? 

Bekijk dan alvast deze videoaankondiging!

Spectaculaire auto fun in James Bond style!

Elk team rijdt met minimaal 2 personen per voertuig. Het team dat als eerste aankomt in Sölden wint de ‘Fastest Driver’ award. Het team dat het snelst is, maar dat met het laagste energieverbruik in kWh weet te doen, wint de ‘Smartest Driver’ award. En het team dat in Sölden de rijvaardigheidstests weet te wint de Technical Driver’ award.

Helikoptervlucht over de James Bond locaties

De award winnaars winnen een prachtige helikoptervlucht door de bergen over de James Bond film locaties!

Vrijdag:
1000 km Hansa Cannonball Run, Europese EV City Challenge naar Sölden

Zaterdag:
•Rijvaardigheidstesten op de hoogste bergwegen van Europa
•Bezoek aan 007 Elements (James Bond Experience Center) op 3040 meter hoogte!
•Lunch in het Ice Q restaurant (de ‘Hoffler Clinic’ in the James Bond film ‘Spectre’)
•Award winnaars ceremonie incl. dinner & drankjes
•Party ‘Shaken not stirred’

Deelnamekosten:
€ 500,- per persoon (excl. BTW en excl. hotel); min. 2 personen per auto.
Overnachtingen in Sölden kunnen geboekt worden via Ötztal Tourismus Incoming GmbH door een mail te sturen naar: incoming@oetztal.com met als boekingsreferentie 'Hansa Cannonball Run'.

Aanmelden voor de Hansa Cannonball Run: info@hansagreentour.com

Onze partners