Hansa Cannonball Run - 6 t/m 8 April 2022

Van 6 - 8 April organiseert Hansa Green Tour de Hansa Cannonball Run 2022: Een Smart E-mobility Challenge van 1000 km in 1 dag met elektrische auto's van Nederland naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk.

De World Sustainable Energy Days is al vele jaren een van de grootste duurzame evenementen in Europa. Een combinatie van congressen, een hele grote beurs (Energiesparmesse) en diverse excursies/bedrijfsbezoeken. Dit jaar is het centrale thema de energie transitie met de nadruk op Energy Efficiency en het EU "Fit for 55" programma om de EU naar klimaatneutraliteit te brengen.

Hansa Green Tour organiseert in samenwerking met Groene Zaken en de World Sustainable Energy Days een spannende rit van 1000 km op 1 dag met elektrische auto's naar Oostenrijk. De uitdaging is om deze rit zo snel mogelijk te rijden met een elektrische auto maar met een zo laag mogelijk energieverbruik, dus zo efficiënt mogelijk. De winnaar zal gehuldigd worden tijdens het Smart E-mobility congres op het podium van de World Sustainable Energy Days.

Voorlopig programma:
6 april: Smart E-mobility dagprogramma met NL koplopers (meer info volgt)
Kick-off avond met diner, presentatie partners en sponsoren, briefing Cannonball Run

7 april: 1000 km rit van NL naar het Kaiserhof Hotel in Salzburg, E-mobility hotspot

8 april: presentatie Hansa Cannonball Run en huldiging van de winnaar op het Smart E-mobility congres van de World Sustainable Energy Days.
Rit over mooie bergwegen door de Alpen terug naar Salzburg, met afsluitende E-mobility party.

Het gehele evenement zal worden gefilmd voor het maken van een korte documentaire. De presentatie van Hansa Cannonball delegatie en huldiging van de winnaar op de World Sustainable Energy Days zal live worden gestreamd in de Duitstalige landen.

Deelnamekosten:
€ 1500,- per equipe/team van 2 personen en/of € 795,- per persoon bij individuele deelname.

Prijs is inclusief dagprogramma en kickoff avond met diner, 2 hotelovernachtingen in Oostenrijk, deelname aan het Smart E-mobility congres van de World Sustainable Energy Days, toerrit door de Alpen en afsluitend dinner en party in het Kaiserhof Hotel in Salzburg.

Prijzen zijn excl. BTW

Voor meer informatie en/of aanmelden kijk op www.hansa-cannonball.com of stuur een email naar swierenga@hansagreentour.com. Let op: het aantal deelnameplaatsen is beperkt. Aanmelding wordt bevestigd na ontvangst van het inschrijfgeld.

Kijk voor een impressie van onze vorige Hansa Cannonball Run onderstaande video.


Onze partners