Hansa Green Tour 18 - 21 juni 2019

Van 18 – 21 juni 2019 organiseren wij de 10e editie van de jaarlijkse Hansa Green Tour, dé netwerkreis voor duurzaamheidsprofessionals. Alle deelnemers rijden ook deze editie weer met elektrische en alternatief aangedreven voertuigen van Nederland via Duitsland naar Denemarken. Om duurzame initiatieven op de route te bezoeken, om duurzame technologie en hernieuwbare energie te promoten, om te netwerken en te leren van en met elkaar.

Deze jubileum editie start met een kick-off avond in Amsterdam op dinsdag 18 juni. Woensdag 19 juni is de start en voert de deelnemers langs diverse interessante initiatieven op de route naar Kopenhagen, eindbestemming op vrijdag 21 juni van deze 10e editie van de Hansa Green Tour. Meer informatie over het programma komt binnenkort beschikbaar.

Deelnamekosten: € 1995,- exclusief BTW per persoon.

Inbegrepen in de deelnamekosten voor deze 4-daagse reis zijn 4 hotelovernachtingen, lunches en diners, entreegelden, matchmaking programma met interessante partijen op de route en auto assistentie onderweg. Deelnemers rijden in principe met eigen elektrische en/of alternatief aangedreven voertuigen. Indien u zelf niet over een elektrisch of alternatief aangedreven voertuig beschikt kunt u meerijden met een van de andere deelnemers en/of voertuigen van de organisatie. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Onze partners