LED EXPO 2017

‘Light + Building’ van de lage landen

De duurzame ondernemer kan zijn hart ophalen op 8 en 9 februari 2017 tijdens LED Expo Benelux. De plek voor nieuwe verlichtingstoepassingen: led, smart lighting, design en armaturen. Meer dan 5.000 professionals gaan in gesprek met ruim 120 van de grootste, belangrijkste en meest innovatieve lichtbedrijven, volgen ruim 30 workshops en genieten van tentoonstellingen en demonstraties.

De lichtmarkt verandert razendsnel. De afgelopen jaren stapte de sector massaal over op led-verlichting. Omdat led-verlichting elektronica is, opent dit de deur naar slimme toepassingen; ‘smart lighting’ genaamd. Toepassingen zoals: schakelen en dimmen van verlichting met je smartphone of computer, geautomatiseerde bewegingssensoren en dag/nacht-sensoren, werkplek specifieke verlichting en draadloze bediening. Al deze nieuwe toepassingen bieden installateurs niet alleen kansen, maar vraagt ook om andere kennis en inzicht. LED Expo Benelux voorziet al vier jaar in de groeiende vraag naar nieuwe kennis en contacten.

Smart lighting & Design
Het jaarlijkse LED Expo Benelux 2017, met als thema ‘Smart Lighting & Design’ trekt ieder jaar meer installateurs, (licht)architecten, verlichtingswinkels, project- en vastgoedontwikkelaars, ambtenaren, facility managers en kapitaalkrachtige (groot)zakelijke eindklanten. Een groeiende groep bezoekers uit met name België, maar daarnaast uit 24 andere landen weet LED Expo inmiddels te vinden. Niet voor niets noemen veel exposanten en bezoekers LED Expo de ‘Light + Building’ van de Benelux.

Led Expo 2017 afbeelding1

Workshops

De 30 workshops die worden gegeven tijdens LED Expo zijn van verschillend niveau en zowel geschikt voor doorgewinterde professionals als voor de duurzame ondernemer die deze markt voor het eerst verkennen. Onderstaand een aantal tips voor u;

8 februari 2017 - LED financiering
- Door: Jan Willem Martens, Volgroen

8 februari 2017 - Normen, standaarden en keurmerken voor led-verlichting
- Door: Jaap Nuesink, DEKRA Certification

9 februari 2017 - Het slimste gebouw ter wereld!
- Door: Matthijs Sommeijer, Lichtadviseur Deerns

9 februari 2017 - Better Light, Better Live
- Door: Yoeri Renders, eXplorentis

Design
Naast techniek, kwaliteit en levensduur verandert ook de vraag met betrekking tot vormgeving en toepassingen. Om ook aan de groeiende design vraag te voldoen bouwt LED Expo een tentoonstelling in de entree van de beurs. Op de beursvloer wordt een grote gesloten expositieruimte ‘A Better Place’ genaamd gebouwd, waar bezoekers de toekomst van verlichting in al haar toepassingen kunnen ervaren.
LED Expo Benelux vindt plaats op 8 en 9 februari in de Brabanthallen Den Bosch. Zakelijke bezoekers kunnen de vakbeurs kosteloos bezoeken door gebruik te maken van de invitatiecode: LE17groenezaken

Led Expo 2017 afbeelding2

Onze partners