Nationaal Sustainability Congres 2015

Nog niet aangemeld voor het grootse 16de Nationaal Sustainability Congres op dinsdag 3 november in Spant! te Bussum? Zo vlak voor de Klimaattop in Parijs biedt dit congres een fantastische mogelijkheid geïnspireerd te raken en in actie te komen. Daarnaast zijn er volop netwerkmogelijkheden, iets waar het congres al 15 jaar bekend om staat!

Een prachtige line-up aan sprekers met onder meer Laurentien van Oranje, Andrew Steer (CEO World Resources Institute - WRI) en staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu).
NSC2015foto1

Daarnaast meer dan 15 interessante workshops verzorgd door de diverse partners: Climate-KIC, Eneco, ASN Bank, Nederlandse Klimaatcoalitie, Nudge, De Groene Zaak, Sustainable Motion/Het Groene Brein, Arcadis, Capgemini, Climate Neutral Group, Spadel, NS en Royal HaskoningDHV.

MVO Manager van het Jaar 2015 verkiezing

In het plenaire programma ook de 4de editie van de ‘MVO Manager van het Jaar’ verkiezing georganiseerd door Royal HaskoningDHV, VNO-NCW en Interface. De congresdeelnemers kiezen uit 3 genomineerde MVO-managers de winnaar. Staatssecretaris Wilma Mansveld zal de winnaar de bokaal overhandigen. De genomineerden zijn: Birgitta Kramer (Vitens), Harry Hofman (Strukton) en Fokko Wientjes (DSM).
Een duurzaam congres in alle facetten: vervoer, catering, klimaatneutraal etc.

NSC2015foto2

Onze partners