Nieuwsgierig naar de kansrijke AGF-markt in Kenia? Ga mee op missie!

Bent u actief in de land- en tuinbouw en geïnteresseerd in de groeiende Keniaanse markt? Zoekt u klanten, leveranciers of partners om mee samen te werken? Wilt u concrete begeleiding en financiële ondersteuning bij een interessante lead? Ga dan mee met de HortIMPACT handelsmissie naar Kenia van 16 t/m 19 mei. HortIMPACT is een programma dat gefinancierd wordt door de Nederlandse ambassade, investeert in de ontwikkeling van de Keniaanse groente, fruit en aardappel ketens en zoekt Nederlandse samenwerkingspartners uit de private sector.

Tijdens de handelsmissie bieden wij u:
● Een op maat gemaakt programma voor uw bedrijf
● Matchmaking met Keniaanse en Nederlandse bedrijven
● Veldbezoeken aan voor u relevante bedrijven en initiatieven
● Persoonlijke afspraken met bedrijven en andere organisaties in de tuinbouw
● Een doelgerichte verkenning van activiteiten die u wilt starten in Kenia met ons team van experts

De missie duurt van 16 t/m 18 of 19 mei. U kunt zelf bepalen of de missie drie of vier dagen duurt. Op de laatste dag kunnen wij persoonlijke afspraken voor u maken op basis van uw interesse.

Land- en tuinbouw in Kenia
Kenia kent een snelgroeiende markt voor groente en fruit door een steeds groter wordende middenklasse en de exportmarkt. De komende jaren zal de vraag naar veilig voedsel van goede kwaliteit toenemen. Daarom is er behoefte aan kennis en kunde verspreid over de gehele waardeketen om de voedselproductie te kunnen verhogen op een efficiënte manier en met hoge kwaliteit. De Nederlandse tuinbouwsector kan een belangrijke rol spelen in Kenia bij betere productie en het vermarkten hiervan.

Over HortIMPACT - concrete ondersteuning
Het programma HortIMPACT wordt uitgevoerd door de Nederlandse organisatie SNV. In dit programma ontwikkelen Nederlandse en Keniaanse bedrijven business cases die bijdragen aan de groei van de tuinbouwsector. De focus ligt op groente, fruit en aardappelgewassen. SNV heeft een team van experts die met hun uitgebreide kennis en netwerk bedrijven ondersteunen. Daarnaast kan SNV tot 50% co-investeren in activiteiten zoals bijvoorbeeld marktstudies en/of pilotprojecten met mogelijk 200.000 euro aan ondersteuning. Anders, want het is géén standaard programma, maar maatwerk. Tot nu toe zijn er al meer dan 25 bedrijven direct betrokken bij het programma.

Kosten
Deelname aan de missie kost €500,- per bedrijf voor maximaal 2 deelnemers. Hiervoor kunt u deelnemen aan de collectieve programmaonderdelen zoals matchmaking, bedrijfsbezoeken, ontmoetingen met de ambassade, financiële instellingen en overheidsinstanties, en sessie waarin vervolgstappen verkend worden. Lokaal vervoer en maaltijden tijdens missie activiteiten worden ook vergoed. U zult zelf uw vliegticket, hotelovernachtingen en kosten buiten het programma om moeten betalen.

Meer weten of u direct inschrijven voor de missie? Neem dan contact op met:
Aart van den Bos | VerBos Business Development | ajb@verbos.nl | +31 651788924
Klaas de Vries | SNV Kenia | kdevries@snvworld.org | +254 703673196

Geeft u alstublieft voor vrijdag 21 april aan of u geïnteresseerd bent in deze handelsmissie.

AGF-markt-in-Kenia2


Onze partners