ROCKET the dreams of Wubbo Ockels

Logo PBII ROCKET team

PBII Release single ‘MOTHER’

  • 30 oktober 1985 Wubbo Ockels is de eerste Nederlander in de ruimte
  • 18 mei 2014 Wubbo Ockels overlijdt na een heftig gevecht tegen kanker
    Maar ook na een minstens zo intens gevecht om de aarde te redden
  • 18 mei 2017 CD Release van ‘Rocket’ - een stevige ode aan deze uniek persoonlijkheid
  • 22 juni 2017 ‘Mother’ – de eerste single van het album
  • Juli 2018 De PBII theatershowtour ‘FUTURE – Wubbo Ockels’ start!

Met trots presenteert PBII de single ‘Mother’. Met een prachtige videoclip.Een track van ons album ‘Rocket’ geïnspireerd op de dromen van Wubbo Ockels voor onze Aarde. Vanaf vandaag op Spotify | iTunes en in de winkels. En… het is natuurlijk een voorproefje op ons theaterspektakel FUTURE - vanaf 2018 in de grote theaters.

ROCKET the dreams of Wubbo Ockels

"ROCKET the dreams of Wubbo Ockels" is geen toneelstuk, geen musical en geen cabaretvoorstelling. De voorstelling is een rijke mix van live rockmuziek op een imposant podium met verschillende vormen van projecties, video-mapping en visuele effecten, gecombineerd met indrukwekkend theaterspel van Frits Lambrechts en zijn (nog te casten) kleindochter. Deze uiteenlopende disciplines muziek, projecties, visuele effecten en toneel zorgen voor een onvergetelijk toneel- en audiospektakel! Voor dit project is de band uitgebreid met 4 prachtige strijkers en een percussionist, die de muziek een nog dynamischer karakter geven.

PBII heeft een album gemaakt dat is geïnspireerd door de dromen en de ideeën van Wubbo Ockels. In het concert willen ze muziek, inhoud en verbeelding aan elkaar koppelen. De voorstelling heet ROCKET the dreams of Wubbo Ockels, omdat dat verwijst naar hun muziek, maar ook omdat ze met Wubbo Ockels eens zijn dat we wakker geschud moeten worden.

Tijdens het concert zal Frits de nummers inleiden en aan elkaar praten. Hij heeft zijn kleindochter van 19 jaar meegenomen om hem daarin te begeleiden, die ook nog iets bijzonders kan en dat ten toon zal stellen. Maar daar begint het mis te gaan. Frits zelf heeft niet zoveel op met al die duurzaamheid. Hij vertegenwoordigt een oudere generatie die niet alleen opziet tegen al die veranderingen als ze niet echt nodig zijn, maar vooral ook het gevoel heeft dat hij (en zijn generatie) nu opeens overal de schuld van krijgt. Alsof zij de planeet hebben opgebruikt voor hun eigen welvaart, terwijl al vanaf de jaren zestig gewaarschuwd werd dat dat niet houdbaar was. Wat natuurlijk ook zo is.

Boekingen

De voorstelling is geschikt voor jong en oud en kan gespeeld worden in zowel grote schouwburgen als kleine theaters. Met name voor bedrijven en overheidsinstellingen, die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, is het de ideale manier om de voorstelling te combineren met een duurzaamheidsevent. Zo wordt de voorstelling bijvoorbeeld ingezet om relaties en klanten te fêteren of om een personeelsfeest te organiseren. Een event kan op maat worden afgesproken met ontvangst, catering en een leuke presentje in de vorm van de studio cd ROCKET met daarop de prachtige muziek van PBII. De voorstelling kan ook volledig met de naam en het logo van het organiserende bedrijf worden opgeleukt. Maar hij kan uiteraard ook geboekt worden door de reguliere schouwburgen en theaters in Nederland en België.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met:
George Visser Productions bv
Postbus 18618
2502EP Den Haag

info@gvproductions.nl
Tel 070 – 34 65 657
www.gvproductions.nl 

Onze partners