Secretaressedag - 17 april 2025

Op donderdag 17 april 2025 is het weer Secretaressedag! Op deze dag worden secretaresses door heel Nederland in het zonnetje gezet. En hoe kan dat beter dan met een mooie bos bloemen? Door een bos bloemen te geven waarvan ook het verhaal er achter klopt. De Duurzame Bloemisten Groep maakt zich hard voor een volledige verduurzaming van de bloemensector.

De voornamelijk vrouwelijke medewerkers op de kwekerijen in bijvoorbeeld het oosten van Afrika verdienen ook waardering voor hun werkzaamheden. De Duurzame Bloemisten Groep zet zich in om de situatie van deze medewerkers te verbeteren door de vraag naar verantwoord geteelde bloemen op sociaal en milieu gebied te stimuleren. Daarnaast werken in Nederland bij meerdere bloemisten die lid zijn van ons netwerk medewerkers met een functie beperking. Zo komen zorg voor het milieu en sociaal ondernemerschap bij elkaar.

Wij zorgen er graag voor dat uw secretaresse op 17 april verrast wordt met een mooi duurzaam boeket van de Duurzame Bloemisten Groep. Uw bestelling wordt uitgevoerd door één van onze leden, een lokale bloemist.

Onze partners