Seminar Nederland CO2 Neutraal - 1 december 2016

NederlandCO2Neutraal 1 december 2017Op donderdag 1 december 2016 is het weer zo ver. Wij organiseren weer het leukste duurzame event van Nederland! Dit keer komt Bernice Notenboom spreken op ons event. Jij kan daarbij zijn!

Bernice gaat op extreme expedities om het veranderende klimaat een gezicht te geven én om te laten zien wat de gevolgen zullen zijn voor mens, dier en planeet. Haar verhaal gaat over waardevolle levenslessen als focussen, grenzen verleggen en mentaal sterk blijven. Haar expeditie-ervaringen zijn prachtige metaforen voor het bedrijfsleven. Ze heeft een mooie plek in de Duurzame Top 100 van Trouw. Dit wil je niet missen :-)

Waarom deelnemen aan dit event?

De events van Nederland CO2 Neutraal staan bekend als de leukste duurzame events van Nederland. Het wordt gehouden in een grote theaterzaal midden in de natuur. Je geniet van professionele sprekers. En er is altijd een spreker uit de praktijk. Tevens ontmoet je veel andere bedrijven en personen met een duurzaam hart. Tot slot is het event bijzonder goed (biologisch) gekaderd.

nlco2neutraal-logo

Waarom kosteloos?

Per jaar kun je lid worden van de stichting. Echter hanteert de stichting het principe dat je eerst kosteloos mag kennismaken. Daarom ben je geheel vrijblijvend welkom op donderdag 1 december. En je mag zelfs samen met een collega komen! Bedrijven die besluiten om lid te worden van de stichting mogen deelnemen aan vier events per jaar en voldoen hiermee bij actieve deelnemen aan de 3.D.1 en 5.C.1 eis van de CO2-Prestatieladder.

Onze partners