Seminar Nederland CO2 Neutraal - 15 september 2016

Jan RotmansOp donderdag 15 september 2016 komt Jan Rotmans spreken op ons event met als thema ‘duurzaamheid’. JIJ kan daarbij zijn!

Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde en internationale autoriteit op het gebied van transities & duurzaamheid. Oprichter van ICIS, DRIFT, Urgenda en Nederland Kantelt. Onderzoekt niet alleen de kanteling van de samenleving, maar probeert daar ook actief aan bij te dragen. Beschouwt Rotterdam als proeftuin voor de kanteling. Professor en progressor, friskijker en dwarsdenker, koploper en kantelaar.

Waarom deelnemen aan dit event?

De events van Nederland CO2 Neutraal staan bekend als de leukste duurzame events van Nederland. Het wordt gehouden in een grote theaterzaal midden in de natuur. Je geniet van professionele sprekers. En er is altijd een spreker uit de praktijk. Dit is vaak de directeur van een bedrijf dat veel successen heeft geboekt op het gebied van duurzaamheid. Tevens ontmoet je veel andere bedrijven en personen met een duurzaam hart. Tot slot is het event bijzonder goed (biologisch) gekaderd.

nlco2neutraal-logo

Waarom kosteloos?

Voor € 997 per jaar kun je lid worden van de stichting. Echter hanteert de stichting het principe dat je eerst kosteloos mag kennismaken. Daarom ben je geheel vrijblijvend welkom op donderdag 15 september. En je mag zelfs samen met een collega komen! Bedrijven die besluiten om lid te worden van de stichting mogen deelnemen aan vier events per jaar en voldoen hiermee bij actieve deelnemen aan de 3.D.1 en 5.C.1 eis van de CO2-Prestatieladder.

Onze partners