Seminar Nederland CO2 Neutraal - 2 juni 2016

Ruud KoornstraOp 2 juni 2016 ben je uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan het event van stichting Nederland CO2 Neutraal. Op het event zullen zo’n 300 personen/bedrijven aanwezig zijn. Doel van het event is om je te inspireren en motiveren om aan de slag te gaan met CO2 reductie. En ook geniet je van praktische kennis en concrete handvatten om je organisatie duurzamer en CO2 bewuster te maken en daarmee veel geld te besparen.

Op het programma staat onder andere een lezing van Ruud Koornstra. Ruud is één van de bekendste en succesvolste duurzame ondernemers van Nederland. Zijn bedrijf in LED verlichting heeft een omzet van meer dan 100 miljoen. Hij zal je gegarandeerd inspireren.

Waarom deelnemen aan dit event?

De events van Nederland CO2 Neutraal staan bekend als de leukste duurzame events van Nederland. Het wordt gehouden in een grote theaterzaal midden in de natuur. Je geniet van professionele sprekers. En er is altijd een spreker uit de praktijk. Dit is vaak de directeur van een bedrijf dat veel successen heeft geboekt op het gebied van duurzaamheid. Tevens ontmoet je veel andere bedrijven en personen met een duurzaam hart. Tot slot is het event bijzonder goed (biologisch) gecaterd.

nlco2neutraal-logo

Waarom kosteloos?

Voor € 997 per jaar kun je lid worden van de stichting. Echter hanteert de stichting het principe dat je eerst kosteloos mag kennismaken. Daarom ben je geheel vrijblijvend welkom op donderdag 2 juni. En je mag zelfs samen met een collega komen! Bedrijven die besluiten om lid te worden van de stichting mogen deelnemen aan vier events per jaar en voldoen hiermee gegarandeerd aan de 3.D.1 en 5.C.1 eis van de CO2-Prestatieladder.

Onze partners