Seminar Nederland CO2 Neutraal - 8 juni 2017

Bij deze ben je uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan hét event waarin je kennis en inspiratie op doet om binnen je bedrijf met CO2 reductie aan de slag te gaan. Het event vindt plaats op donderdag 8 juni in Driebergen.

Martin Vos en Thijs Lindhout zijn de oprichters van Stichting Nederland CO2 Neutraal. Met hun team begeleiden ze honderden bedrijven (van MKB tot groot) bij het reduceren van hun CO2 uitstoot. Veel van deze bedrijven hebben behoefte om kennis te delen en vooral ook nieuwe inzichten op te doen. Daar ging het mis: Martin en Thijs kwamen tot de ontdekking dat er weinig geschikte bijeenkomsten zijn over duurzaamheid in het bedrijfsleven die écht inspirerend zijn en die ook nog eens leuk zijn.

Daarom hebben de twee besloten om hun eigen duurzame stichting op te richten met één doel: het leukste CO2 reductie initiatief van Nederland worden. Vol waarde, inspiratie, tips en nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan. En dat is gelukt! Na een bijeenkomst van Nederland CO2 Neutraal ga je met meer energie naar huis dan toen je kwam!

Nieuwsgierig? Je mag kosteloos deelnemen aan de bijeenkomst op 8 juni

Redenen om je NU aan te melden:

  • Je maakt kennis met het leukste CO2 reductie initiatief van Nederland;
  • Je geniet van een uniek en kersvers verhaal van een bekende Nederlandse spreker;
  • Je ontmoet tientallen anderen mensen en bedrijven die allen een duurzaam hart hebben en zich inspannen om CO2 te reduceren;

Onze partners