Seminar Nederland CO2 Neutraal - 9 maart 2017

Bij deze ben je uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan hét event waarin je kennis en inspiratie op doet om binnen je bedrijf met CO2-reductie aan de slag te gaan. Het event vindt plaats op donderdag 9 maart van 13.30 tot 16:30 uur in Driebergen.

Martin Vos en Thijs Lindhout zijn de oprichters van Stichting Nederland CO2 Neutraal. Met hun team begeleiden ze honderden bedrijven (van MKB tot groot) bij het reduceren van hun CO2-uitstoot. Veel van deze bedrijven hebben behoefte om kennis te delen en vooral ook nieuwe inzichten op te doen. Daar ging het mis: Martin en Thijs kwamen tot de ontdekking dat er weinig geschikte bijeenkomsten zijn over duurzaamheid in het bedrijfsleven die écht inspirerend zijn en die ook nog eens leuk zijn.

Daarom hebben de twee besloten om hun eigen duurzame stichting op te richten met één doel: het leukste CO2-reductie initiatief van Nederland worden. Vol waarde, inspiratie, tips en nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan. En dat is gelukt! Na een bijeenkomst van Nederland CO2 Neutraal ga je met meer energie naar huis dan toen je kwam!

Nieuwsgierig?

Je mag kosteloos deelnemen aan de bijeenkomst op 9 maart. Hier zal o.a. André Faaij komen spreken. Als wetenschappelijk directeur van de stichting Energy Academy Europe en Distinguished Professor op het gebied van Energie SysteemAnalyse is professor doctor André Faaij een expert op het gebied van duurzame energie en transities in de energievoorziening. Naast de hoofdspreker verwelkomen wij verschillende standhouders en gastsprekers. De dag zit vol verrassingen!

Waarom deelnemen aan dit event?

• Je maakt kennis met het leukste CO2 reductie initiatief van Nederland;
• Je geniet van een uniek en kersvers verhaal van André Faaij;
• Je ontmoet tientallen anderen mensen en bedrijven die allen een duurzaam hart hebben en zich inspannen om CO2 te reduceren;
• Het event zit vol verrassingen, gastsprekers en standhouders;
• Je wordt uitgedaagd om echt aan de slag te gaan met CO2 reductie;
• Heel veel inspiratie;
• En nog veel, veel, meer…

Waarom kosteloos?

Voor € 997 per jaar kun je lid worden van de stichting. Echter hanteert de stichting het principe dat je eerst kosteloos mag kennismaken. Daarom ben je geheel vrijblijvend welkom op donderdag 9 maart. En je mag zelfs samen met een collega komen! Bedrijven die besluiten om lid te worden van de stichting mogen deelnemen aan vier events per jaar en voldoen hiermee bij actieve deelnemen aan de 3.D.1 en 5.C.1 eis van de CO2-Prestatieladder.

Waar: Landgoed de Horst, Driebergen
Datum: 9 maart 2017, van 13.30 tot 16:30 uur

Blog CO2 Adviseurs afbeelding2

Onze partners