Smart E-Mobility Conference - 7 maart 2025

De Smart E-Mobility Conference 2025 vindt plaats op 7 maart 2025 in Wels/Oostenrijk. Het biedt een update over het beleidskader en de markten die de e-mobiliteitssector een impuls geven. Toonaangevende experts presenteren technologieën, volledig elektrische wagenparken, slim opladen en laadbeheer, batterij-innovaties en meer!

Het evenement wordt gehouden in de context van de jaarlijkse World Sustainable Energy Days (WSED) – een toonaangevende internationale conferentie over de energietransitie en klimaatneutraliteit met elk jaar meer dan 650 experts uit meer dan 60 landen!

No time like now for energy efficiency! Prijsschommelingen, geopolitieke instabiliteit en de klimaatcrisis maken de rol van energie-efficiëntie in de energietransformatie duidelijk. Een krachtig streven naar energie-efficiëntie in alle sectoren is van cruciaal belang voor het realiseren van energiezekerheid en duurzaamheid. In 2025 biedt de WSED een alomvattend pakket dat zal laten zien hoe de hoge beleidsambities van de komende EU-wetgeving kunnen worden gerealiseerd en hoe de vraag naar en de markten voor energie-efficiëntie kunnen worden versterkt.

Het evenement wordt georganiseerd door het OÖ Energiesparverband, het Energieagentschap van Opper-Oostenrijk.

Zet het in je agenda en schrijf je vandaag nog in op www.wsed.at.

Onze partners