The Solar Future NL 2016

"Hét grootste netwerk & inspiratie platform voor marktleiders in zonne-energie"

Solarplaza organiseert binnenkort de 8e editie van haar succesvolle conferentie ‘The Solar Future Netherlands 2016’. Samen met verschillende belangrijke spelers en marktleiders zullen we de laatste inzichten delen over ontwikkelingen in de markt. Diverse ontwrichtende ontwikkelingen zullen de groei van de zonne-energie markt beïnvloeden. Welke impact heeft dit?

Pak de kans om met 20+ experts en 150+ beslissers in discussie te gaan over de toekomst en welke maatregelen deze r(evoluties) nu van ons vragen.

Het evenement zal plaatsvinden op 26 mei in Utrecht. Het programma opent met internationale opinieleider Michael Liebrich (BNEF), met daaropvolgend diverse marktleiders die hun visie delen over de veranderende zonne-energie markt. Met ronde tafeldiscussies zal u in staat worden gesteld om interactief uw visie en mening te delen met deskundigen en collega’s.

Speakers - TSF20165 redenen om deel te nemen

Hieronder een overzicht van waarom deelnemers van eerdere edities onze conferentie zo waarderen, en waarom deze editie opnieuw een succes zal worden:
1. Grootste Nederlandse conferentie voor de nationale PV industrie; Al 8 jaar lang hét netwerk en kennis platform voor marktleiders in zonne-energie
2. Unieke mogelijkheid om te netwerken met 150+ top-level deelnemers
3. Inspiratie door internationale thought leaders, waaronder Mike Eckhart (Citi Bank) & Michael Liebreich (BNEF)
4. Inzicht in de trends op de Nederlandse markt (inclusief industrienieuws en marktcijfers)
5. Dynamische, interactieve ronde tafeldiscussies met tot wel 4 uur netwerktijd

Bij aanmelding voor 18 Mei profiteert u van de early bird tickets tegen gereduceerd tarief!

The Solar Future afbeelding-new

Over Solarplaza

Solarplaza, een BV in het hart van Rotterdam, heeft als doel de globale zonne-energie industrie te inspireren, koppelen en activeren. Het bedrijf is gesticht in 2004 door Edwin Koot, een senior PV expert die al sinds 1994 in de zonne-energie sector werkt. In 10 jaar heeft Solarplaza een netwerk gebouwd van vertrouwde vrienden en persoonlijke contacten van over de hele wereld.

Solarplaza organiseert internationale top-level conferenties en exploratieve handelsmissies in gevestigde en opkomende markten over de hele wereld. Met in totaal meer dan 70 evenementen in vijf continenten, vierentwintig landen en zevenendertig steden, is Solarplaza een inspirerende industrie pionier.

De thuisbasis van het bedrijf Solarplaza.com is een onafhankelijk platform voor kennis, inzichten en netwerken, ondersteund door de (gratis) dagelijkse nieuwsbrief, SUN.

Solarplaza Logo

Voor algemene zaken met betrekking tot het event en de inhoud van het programma, neemt u contact op met:
Edwin Koot
Mail: edwin@solarplaza.com
Tel: +31 10 280 9198
en
Tom van Dorp
Mail: t.vandorp@solarplaza.com
Tel: +31 10 280 9198

Onze partners