Waterstof Challenge 2019

Op 16 mei 2019 gaat de 4e editie van 24 uur waterstof challenge van start. Vanuit Waddinxveen en Brussel vertrekken dan om 14.00 uur een flink aantal waterstofauto’s voor een rit die precies 24 uur duurt. Ze nemen delen deel aan een strategisch spel, waarbij ze punten kunnen verdienen voor gereden kilometers, gebruikte vullocaties en bezochte landen en landmarks.

Waterstof Challenge Toyota

Hoe werkt het?

Deelnemers zijn vrij om hun route en strategie te bepalen. Slim rijden naar locaties waar punten zijn te verdienen loont meer dan hard rijden. Dat maakt het spel uitermate spannend. Mede omdat je iedereen online kunt volgen.

24 uur in een auto, is dat verantwoord?
Tijdens de Waterstof Challenge ben je 24 uur in touw. Daar heeft de één meer moeite mee dan de ander. Daarom bestaan teams uit minimaal drie personen die elkaar afwisselen: de chauffeur rijdt, de navigator waakt over de chauffeur en de achterbank rust.

Waarom deelnemen?

Deelname aan de 24 uur Waterstof Challenge is méér dan een bijzonder avontuur. Je ontdekt al rijdend hoe het netwerk van waterstof vulpunten zich in Europa ontwikkelt. Maar het is méér dan dat: we zien dat grote organisaties een team van trainees inschrijven. En dat bedrijven hun relaties uitnodigen voor deelname aan dit bijzondere evenement. Voor, tijdens en achteraf kom je in contact met deelnemers die hun sporen in de waterstofwereld hebben ontmoet.

Kosten Waterstof Challenge

Bij de organisatie van zo’n challenge komt nogal wat kijken. Er is een flink team in touw om alles op rolletjes te laten verlopen. Dat is meer werk dan je denkt. We zorgen voor rallyschildjes, catering bij de start en finish. Tijdens de Challenge zijn meerdere mensen van de organisatie ook 24 uur in touw om alles te monitoren en om er over te communiceren. We zorgen voor trackers en huren servercapaciteit om de posities van alle auto’s online weer te kunnen geven.

De kosten moeten worden gedekt met inschrijfgelden en sponsorbijdrages.

Meer weten?
Ga naar www.waterstofchallenge.nl

Onze partners