WorkPlace Xperience - 15 en 16 april 2025

Op 15 en 16 april 2025 opent WorkPlace Xperience voor de vierde keer haar deuren. De jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de duurzame en gezonde werkomgeving.

Het optimaliseren van het welzijn en werkgeluk van de medewerkers is het ultieme doel van de WorkPlace Xperience. Door de ontwikkelingen rondom het hybride werken staat dit doel elke dag bovenaan de agenda van organisaties, toeleveranciers en adviseurs. De WorkPlace Xperience is daarom de unieke plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Van horen, zien en beleven tot doen!

Het werken aan een gezonde en duurzame werkomgeving is de missie van het kennisplatform Smart WorkPlace. Daar wordt aan gewerkt tijdens de WorkPlace Xperience op 15 en 16 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Professionals op het vlak van Human Capital, Workplace & Facility Management, Duurzaamheid en Real Estate inspireren elkaar door kennis te delen en de nieuwe innovaties te horen, te zien en te beleven. Zo kunnen de vraagstukken en de uitdagingen bij het organiseren en inrichten van de werkomgeving worden aangepakt. Uiteindelijk leidt dat alles tot doen!

Innovatieve tools en inspirerende presentaties staan garant voor een onvergetelijke Xperience. Nieuwe inzichten en sprankelende ideeën worden aangereikt door 5 designers en 50 partners. User experiences doorspekt met ervaringen en kennis zijn de richtingwijzers naar gezonde en duurzame werkomgeving.

Aanmelden kan via deze link.

Dirk van Gemert (Manager Business Development): “Professionals die verantwoordelijk zijn voor de organisatie en inrichting van de werkomgeving hebben een grote behoefte elkaars vraagstukken en inzichten te delen. De unieke plek om bijeen te komen en elkaar te inspireren en ervaringen te delen is daarom de WorkPlace Xperience!

Meer informatie over WorkPlace Xperience op 15 en 16 april 2025 kun je vinden op www.workplacexperience.nl.

Onze partners