World of eMobility - 24 & 25 oktober 2024

Door het unieke concept is World of eMobility de perfecte ontmoetingsplek voor alle belangrijke spelers in de eMobility branche. Naast het bijwonen van lezingen en het delen van kennis, kunnen bezoekers producten ontdekken en testen op alle gebieden van nieuwe elektrische mobiliteit.

Om de eMobility industrie naar een next level te tillen werken zij nauw samen met een team van experts uit alle industrieën en organisaties. Ontmoet nieuwe zakenrelaties, wissel ideeën uit en laat je inspireren. Samen op weg naar een duurzame toekomst.

Alle commerciële en niet-commerciële organisaties, overheden en kennisinstellingen die werken aan een duurzame toekomst doen mee of komen naar World of eMobility.

World of eMobility richt zich op alle groepen omdat de transitie van fossiele brandstof naar elektrisch een van de grootste verandering ooit is voor zowel bedrijven als particulieren. Naast het bijwonen van lezingen en het delen van kennis, kunnen bezoekers producten ontdekken en testen op alle gebieden van nieuwe elektrische mobiliteit.

Kijk hier voor meer informatie over World of eMobility op 24 & 25 oktober 2024.

Onze partners