World Hydrogen Summit - 21 t/m 23 mei 2025

Van 21 t/m 23 mei 2025 is Rotterdam weer het toneel van de World Hydrogen Summit (WHS), waar de internationale waterstofsector elkaar ontmoet. Ontdek welke interessante activiteiten er voor ondernemers worden georganiseerd.

Het toonaangevende mondiale platform voor waterstof keerde in 2023 terug naar de Rotterdam Ahoy. Hierdoor kunnen twee keer zoveel bedrijven onder de aandacht worden gebracht, samenwerken en deals sluiten om de mondiale waterstofeconomie vooruit te helpen.

De Sustainable Energy Council met partners als het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en de provincie Zuid-Holland verwelkomde ruim 11.500 besluitvormers, ministers van Energie en CEO’s uit meer dan 100 landen, om het evenement te versterken als de officiële mondiale springplank voor waterstofdeals en projectontwikkelingen waarbij echte actie wordt getoond om de rest van de wereld te inspireren en te motiveren.

Met de C-Level Summit, een bruisende tentoonstelling, het inaugurele Africa Hydrogen Forum, een verhelderende H2 Tech Series, de World Hydrogen Awards, unieke locatiebezoeken aan de waterstofprojecten in de haven van Rotterdam en non-stop netwerken voor de gehele waardeketen.

Kijk voor meer informatie op deze website en wees erbij in de Rotterdam Ahoy op 21 t/m 23 mei voor World Hydrogen 2025 Summit & Exhibition.

Onze partners