Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

FLOOW2

Adres
Rue de Strasbourg 31
2593 AN Den Haag
Contactgegevens
00316-52074544

Bedrijfsprofiel

OVER FLOOW2, World's Reset Button.

FLOOW2 World's Reset Button, is een business-to-business deelmarktplaats waar bedrijven en instellingen materieel, diensten, maar ook kennis en kunde onderling kunnen delen: (ver)huren of (ver)kopen.

We gaan van bezit naar gebruik, van eigendom naar toegang. We gaan efficiënter gebruiken wat we hebben. Dat doen we door goederen en diensten te delen, te lenen en te ruilen, ook wel 'Asset Sharing' genoemd. 

Asset Sharing getuigt simpelweg van innovatief, duurzaam en slim ondernemerschap. Deze innovatieve business aanpak verbetert de financiële positie van uw onderneming en vergroot uw concurrentievermogen. Het bevordert het succes van uw bedrijf. Immers, delen is het nieuwe hebben. 

Technologie maakt het nu eindelijk mogelijk voor alle bedrijven wereldwijd om extra omzet te realiseren uit verhuur van onderbezette bedrijfsmiddelen of kennis en kunde van personeel. Zo vult u uw omzet uit kernactiviteiten aan met omzet uit verhuur van uw assets. Of u bespaart juist kosten door materieel en personeel tijdelijk in te huren bij collega bedrijven in plaats van het nieuw aan te schaffen.

Door meer te doen met wat er al is, hoeven minder nieuwe dingen geproduceerd te worden. Een intensievere levensduur, betekent efficiënter gebruik van grondstoffen en energie. Bedrijfsprocessen worden flexibeler en duurzamer. 

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: