Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Formido Sint annaland

Adres
Ceciliaweg 10
4697 RV SINT ANNALAND
Contactgegevens
0166 - 653637

Bedrijfsprofiel

Formido is een franchiseorganisatie in de bouwmarktbranche en behoort met meer dan 80 vestigingen tot de vier grootste bouwmarktketens van ons land. Formido kenmerkt zich door het lokale karakter. Speerpunten zijn service en gemak.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijkerk en verzorgt de ondersteuning voor alle Formido bouwmarkten. Sinds december 2012 is een uitgebreid assortiment te bestellen via de webshop www.formido.nl waarbij gekozen kan worden tussen ophalen in de winkel of thuis bezorgen. Formido is onderdeel van Maxeda DIY group.

Milieubeleid

Als de grootste DIY retailer in de Benelux neemt Maxeda DIY Group haar verantwoordelijkheid voor duurzaam ondernemen serieus.

Wij geloven dat de lange termijn positieve effecten op het milieu, de maatschappij en ons bedrijf lonend zullen zijn. Zo worden bedrijfsprocessen regelmatig tegen het licht gehouden als het gaat om efficientie en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Producten die aan de bron worden gekocht voldoen aan relevante wet- en regelgeving.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: > - 250
Oprichtingsjaar: 1976
Branche: Winkels