Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gaaf-Kleding.nl

Adres
Begoniastraat 16
8012 DB Zwolle
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

In de webwinkel www.gaaf-kleding.nl vind je bijzondere en mooie kleding, die allemaal eerlijk is gemaakt. Dit houdt in dat de producten zijn geproduceerd zonder mens en milieu te beschadigen.

De kleding is fairtrade gemaakt, dus zonder kinderarbeid en de medewerkers ontvangen een eerlijk salaris en werken onder goede, gezonde en veilige omstandigheden. Daarnaast wordt het milieu zo min mogelijk belast tijdens de productie, dus biologisch / ecologisch.

Je vindt in onze webwinkel onder andere kleding en accessoires van ARMEDANGELS, Caro e., Komodo, Lana, Mandala, Miss Green, Päälä, People Tree, Re-Bello, Studio Jux en WeWOOD.

Milieubeleid

De kleding is zo veel mogelijk milieuvriendelijk geproduceerd. De stoffen zijn gemaakt van bijvoorbeeld biologisch katoen, Tencel Lyocell en bamboe viscose. Of de productielijn heeft een gesloten cyclus, waardoor er geen afvalstoffen in het milieu komen.
Bij het verven/printen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van verf op waterbasis.

Voor sommige kleding is gekozen om deze in Europa te produceren, zodat de CO2 uitstoot van het vervoer minder is.

Wij versturen de bestellingen zo veel mogelijk in hergebruikt verzendmateriaal. Hierdoor kan een envelop of doos er wat beschadig uit zien, maar nog wel in goede staat zijn om de producten te beschermen. Anders maken we gebruik van doosjes of enveloppen van gerecycled papier.
De bestellingen worden verstuurd via PostNL. Zij ondernemen verantwoord en hanteren een aantal internationaal erkende standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit voor medewerkers en milieu.

Ter bescherming van de producten zijn deze in plastic verpakt. In deze plasticverpakking ontvangen wij de producten ook. Dit is dus niet echt verantwoord, maar zorgt er wel voor dat de kleding beschermd is. Door het plastic her te gebruiken of te recyclen kan de klant wellicht toch een steentje bijdragen aan het milieu.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Branche: Winkels
Keurmerken