Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Groeikarton.nl

Adres
Adamsdreef 7
6716 ME Ede
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Groeikarton.nl levert het handgemaakte Groeikarton uit Zuid Afrika. Elk vel is uniek en kan besteld worden met een mix van verschillende zaden waaruit veldbloemen , kruiden en groenten kunnen groeien.  Kijk op de website naar de mogelijkheden.

Het karton kan grafisch verwerkt worden , het heeft wel zijn mogelijkheden en onmogelijkheden . Zo kan het beslist niet met een laserprinter beprint worden ivm de hitte.

Ook hiervoor verwijzen we u naar onze website met  verwerkingsadviezen.

Voor educatieve toepassingen hebben wij ook de website www.toverpapier.nl 

Milieubeleid

Groeikarton is een 100 % recycled karton, Lokaal wordt er in Zuid Afrika oud papier van scholen , kantoren etc ingezameld, dit wordt zonder toevoegingen verwerkt tot een pulp waarmee handgeschept karton wordt vervaardigd . Het overgebleven water wordt op de boerderij waar de fabriek zich bevindt weer hergebruikt.

De fabriek heeft ook een grote locale sociale functie, de medewerkers hebben een prima salaris , hebben een baan en werken onder goede omstandigheden.

De zaden in Groeikarton zijn allemaal gecertificeerd , geen beschermde inheemse soorten en worden gecontroleerd voor uitvoer.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Branche: Grafimedia