Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
GZ-Extra
www.groenezaken.com

Word gratis lid van GroeneZaken en laat zien hoe duurzaam uw bedrijf is!

GroeneZakenGroeitZoals u wellicht gemerkt heeft groeit ons platform GroeneZaken enorm. Ons zakelijk netwerk bestaat nu uit ruim 14.900 bedrijven in Nederland en België, opgedeeld in 12 verschillende branches. 2.848 bedrijven zijn lid van GroeneZaken. Ook op social media groeien wij enorm, zo hebben we op Twitter nu ruim 15.900 volgers die onze tweets volgen, bedankt daarvoor!

Wij verbinden, promoten en stimuleren de groene economie en verstrekken informatie omtrent duurzaam ondernemen. Dit blijven we doen via nieuw items, nieuwsbrieven, mailings, via social media en op events/bijeenkomsten.

Wat doet uw bedrijf op het gebied van duurzaamheid? Maak GRATIS een bedrijfsprofiel aan en vertel wat uw bedrijf doet op het gebied van groen ondernemen >>>

Naast het publiceren van blogs hebben we diverse diensten waar u als bedrijf gebruik van kan maken.

Groene Zaken Uitgelicht

UitgelichtGroeneZaken Uitgelicht is een wekelijkse mailing waarin één van de leden op het platform centraal staat. De mailing gaat naar ruim 14.900 groene bedrijven in Nederland die zich hiervoor hebben aangemeld. Vaak zijn dit inkopers van bedrijven of verantwoordelijke medewerkers binnen organisaties die gaan over duurzaam ondernemen of het MVO beleid.

Wat is het doel van Groen Zaken Uitgelicht?
Veel groene ondernemingen hebben een duurzaam inkoopbeleid, daarom zetten wij één van onze leden van het platform GroeneZaken extra in de schijnwerpers, om aan te geven wat zij precies doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe andere bedrijven hier hun voordeel mee kunnen doen.

Groene Zakendeals

GroeneZakenDealsWat is een Groene Zaken Deal?
Op het platform GroeneZaken komen veel duurzame ondernemers en groene consumenten bij elkaar. Het is dan ook bij uitstek hét platform om uw groene product of dienst op een aantrekkelijke manier aan te bieden aan al die duurzame ondernemers en groene consumenten. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een collectieve korting, het leveren van een extra product of het bieden van een ander voordeel.

Hoe promoten wij Groene Zakendeals?

  • GroeneZaken plaatst de Groene Zakendeals online op het platform.
  • De Groene Zakendeals worden 1 x per maand via een nieuwsbrief gepromoot naar het gehele netwerk van 14.900 bedrijven.
  • Groene Zakendeals worden ook via Twitter gepromoot naar ruim 15.900 volgers.

Groene Zaken Events 

Groene Zaken EventsWat is Groene Zaken Events?
GroeneZaken Events is een mailing waarin u uw meeting, beurs of event extra onder de aandacht kan brengen bij een grote groep groene bedrijven in Nederland.

Wat is het doel van Groene Zaken Events?
Eén van de doelstellingen van GroeneZaken is kennis en ervaring delen, zowel online als op meetings, beurzen en bijeenkomsten. Veel bedrijven uit ons netwerk hebben vaak ook deze behoefte en willen op de hoogte blijven, waar en wanneer zij hiervoor terecht kunnen.

Wat zijn de mogelijkheden om uw Groene Zaken Event te promoten?
Heeft u een event die voor groene ondernemers interessant is? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groene Zaken Locaties

Groene Zaken Locaties Banner mailingIn onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).

Wat is het doel van Groene Zaken Locaties?
Er worden veel events, bijeenkomsten, workshops e.d. gehouden met het thema duurzaamheid. Samen met Locaties met Meerwaarde(n) - een webportal met event- en vergaderlocaties - presenteren we locaties meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Link icoon naar GroeneZaken

U kunt op uw eigen website een icoon plaatsen met een link naar uw eigen bedrijfsprofiel op GroeneZaken.com. Daarbij kunt u kiezen uit een klein of groot icoon.

 GroeneZakenLogo2  GroeneZakenLogo1

De webmaster van uw eigen website kan de onderstaande HTML tekst plaatsen in uw eigen website. Zorg ervoor dat de vetgedrukte html tekst vervangen wordt door de URL van uw eigen bedrijfsprofielpagina op www.groenezaken.com. De URL van uw eigen bedrijfsprofielpagina kunt u vinden door uw eigen bedrijfsprofielpagina op GroeneZaken te selecteren.

Meer informatie over het link icoontje, klik hier

Tips voor een goede bedrijfspagina

GroeneZaken-TipsGraag geven wij u een aantal tips om uw bedrijfspagina optimaal in te vullen. De belangrijkste tip, wat ons betreft, is:

Zorg er altijd voor dat uw gegevens actueel zijn.

Verder geven wij u tips over het juist aangeven van uw adresgegevens, bedrijfslogo, bedrijfsprofiel, milieubeleid, uw bedrijf, uw medewerkers, uw producten of diensten, milieukenmerken, uw klanten, het milieu en de samenleving etc.

Afbeeldingen

Wilt u graag een afbeelding op uw bedrijfsprofiel, stuur deze dan naar ons toe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ter vermelding van "Groene Zaken profiel <naam bedrijf>". Wij plaatsen deze graag voor u.

Vragen, opmerkingen of ideeën?

Heeft u in het algemeen vragen, opmerkingen of ideeën over ons platform, laat ons dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--------


GroeneZaken Extra wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland.