Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Mondkapjes voor de Nederlandse gezondheidssector leverbaar

Vanwege het corona virus is er een enorme behoefte aan mondkapjes binnen de Nederlandse gezondheidssector. Helaas zijn de juiste kapjes momenteel niet aan te slepen en is er onvoldoende voorraad voor alle artsen, verplegend- en verzorgend personeel.

Ondernemer Alexander Suma van IBIS POWER heeft het initiatief genomen om het mogelijk te maken mondkapjes naar Nederland te kunnen importeren, door zijn internationale bedrijvennetwerk in te zetten. Het is hem gelukt toegang te krijgen tot grote partijen mondkapjes in China. Hij doet dit zonder eigenbelang en zonder winstbejag. Alexander wil zich graag op een positieve manier inzetten voor de corona crisis.

Partijen mondkapjes kunnen door de gezondheidszorg tegen kostprijs worden afgenomen. De levertijd zal ongeveer twee weken zijn. Instellingen binnen de gezondheidszorg die geïnteresseerd zijn kunnen een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mondkapje KN95 Corona GroeneZaken

Delen van dit bericht

Om dit initiatief zoveel mogelijk bekendheid te geven willen wij u vragen de berichten op social media te delen.

Specificaties

  • Productnaam: KN95 Oren Hangend Opvouwbaar Stofmasker
  • Beveiligingsniveau: KN95
  • Materiaal: niet-geweven stof, hoog rendement gesmolten materiaal
  • Implementatiestandaard: GB2626-2006 KN95

Kenmerken

  • KN95 beschermingsniveau, laag voor laag filtratie om vervuiling te isoleren, zeer efficiënt stofbestendig
  • Verstelbare neusklemstrip, geen schrapen en voorkomen van luchtlekkage, past goed op het gezicht en filter goed
  • Huidvriendelijke antibacteriële niet-geweven stof, vochtbestendig en niet irriterend dat het gezicht niet door het masker wordt vastgebonden

Het is type KN95 en via deze site kun je de verschillende types vergelijken.

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.