Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Klimaat polis – Verzekeringen en samen een bos planten

Wij zijn een financiële dienstverlener gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Wij richten ons op zowel de particuliere en de zakelijke markt. Wij willen een bijdrage leveren aan een beter klimaat. Door het planten van meer bomen, kunnen we zorgen dat er meer CO2 wordt vastgelegd en dragen we bij aan een groene en gezonde aarde. Hiervoor hebben wij klimaat autopolis ontwikkeld.

Klimaatpolis afbeelding Groene Zaken

Wij bieden een unieke combinatie, het verzekeren van een auto (particulier, zakelijk of een wagenpark) en een bijdrage leveren aan een groene en gezonde wereld. We planten samen met Trees for All 4 bomen per klimaat autopolis per jaar dat je bij ons verzekerd bent. We planten samen een bos. In Nederland en Oeganda. Bossen zijn een onmisbare bron van leven.

Ze voorzien ons van zuurstof, voedsel, water en grondstoffen. En zorgen voor een gezond klimaat door de opslag van CO2. Lever vandaag een bijdrage aan de wereld van morgen. Dit is de ideale combinatie van een goede verzekering en om een bijdrage te leveren aan het klimaat.

>> Maak nu gebruik van onze unieke combinatie <<

Ga naar onze website www.klimaatautopolis.nl en sluit de verzekering af.

Klimaatpolis banner Groene Zaken

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.