Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Spelend leren over duurzaamheid met Energy Floors

Spelend leren, lekker bewegen én energie opwekken voor je omgeving. 
Deze drie thema’s worden samengebracht in een interactief en energieopwekkend speeltoestel voor de buitenruimte; The Gamer genaamd.

Educatie rondom duurzame energie is belangrijk, maar ook obesitas en een gezonde en actieve levensstijl voor jonge kinderen staan steeds meer in de belangstelling. The Gamer combineert deze factoren door kinderen inzichtelijk te maken dat ze bewust met energie om kunnen gaan, op een manier die bij hun belevingswereld past; actief en interactief.

Energy-Floors THE GAMER 1

THE GAMER, zo werkt het

The Gamer bestaat uit 9 vloertegels van elk 60 x 60 cm met beloopbare zonnepanelen en een toplaag van stevig antislip glas. De 9 tegels zijn voorzien van sensoren die reageren op beweging van de kinderen. De ledverlichting in de vloer nodigt uit om te spelen. Er valt dus van alles te beleven op de vloer!
Kinderen ‘bedienen’ The Gamer door op de tegels te springen. ‘Turn of the Lights’ is bijvoorbeeld een reactiespelletje voor alle leeftijden. Zodra de verlichting in een tegel aan gaat, springen de kinderen erop om de tegel weer ‘uit’ te doen. Elk level komen er meer lichten bij en moet er meer gesprongen worden. Zelfs voor de kleinste leuk en begrijpelijk.

The Gamer wordt aangesloten op het elektriciteitsnet van de locatie. De opgewekte energie van de solar-panelen wordt gebruikt om The Gamer te ‘poweren’ en het restant kan direct gebruikt worden door de locatie zelf. Hiermee bespaart de locatie op jaarbasis nog een leuk bedrag!

Energy-Floors THE GAMER 2

Kortom met The Gamer voeg je een uniek, duurzaam, interactief én educatief speeltoestel toe aan jouw buitenruimte!

Kijk voor meer informatie op www.energy-floors.com/gamer

Energy-Floors Logo

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.