Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Zo maak je eenvoudig de grote stap naar betere voeding

Al sinds 2009 is Versapers een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in slow juicers. Geboren vanuit de overtuiging “Je bent wat je eet” en “Let food be thy medicine”, levert Versapers met passie en toewijding mooie producten voor consumenten. 

Op productgebied hebben we inmiddels de 4e generatie slowjuicer gepresenteerd en we naderen perfectie in onze juicers. Uitstekende kwaliteit en service is belangrijk voor Versapers. We geven je een degelijk instrument in handen, zodat jij eenvoudig lekkere en gezonde sappen kunt maken. Dat betekent dat je bij je Versapers slowjuicer ook een fijn Nederlands receptenboek ontvangt. Daarin staan naast heerlijke recepten, ook tips en aanwijzingen die je goed op weg helpen om met plezier aan de slag te gaan.

 Versapers Uitgelicht 1  Versapers Uitgelicht 2

Naast de slowjuicers hebben we sinds 2017 ook de Vacublend in ons assortiment. De Vacublend is ideaal voor diegenen die de volledige producten met alle vezels willen nuttigen met maximaal behoud van voedingswaarde. Met de Vacublend maak je smoothies in het luchtledige. Het is een blender waarbij de blenderkan vacuüm gezogen wordt. Het grote voordeel daarvan is een beter behoud van smaak en kleur. Geen oxidatie en schuimlaag op je smoothie, die meer homogeen en zacht van structuur is. Dit past heel mooi naast de slowjuicer en is dus een ideale combinatie.

Een Versapers is zeer duurzaam en koop je voor ’t leven. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op de motor, die ook nog eens een laag verbruik (150W) heeft. We leveren ook het volledige gamma aan reserveonderdelen. Als er dus eens iets stuk is, kan dat altijd gerepareerd of vervangen worden, zodat je Versapers optimaal blijft werken. Dat is fijn voor jou en maakt ons product voordelig op de lange termijn.

Versapers Uitgelicht 3

Naast duurzaam zijn Versapers en Vacublend ook kosten besparend, omdat je door het gebruik efficiënt omgaat met verse producten. Zo heb je een hoog rendement, weinig verlies van smaak en kwaliteit. We promoten het gebruik van verse producten. Gezonde voeding is inmiddels een integraal onderdeel binnen de werksfeer en zo zijn er ook vele bedrijven die Versapers actief promoten aan hun werknemers. Gezondere en actievere werknemers helpen het bedrijf immers gezond te blijven.

Bekijk hier onze Groene Zakendeal, met deze deal bespaar je ruim 100,- euro op een Versapers of 150,- op een Vacublend >>

Kijk voor meer informatie over Versapers op www.versapers.nl

Versapers Logo

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.800 groene volgers.