Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

GroeneZaken.com

Adres
Waanderweg 64
7812 HZ Emmen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

GroeneZaken vindt een duurzame maatschappij belangrijk en wil bedrijven en instellingen die duurzaam en milieubewust ondernemen bij elkaar brengen, waardoor zij hun marktpositie ten opzichte van branchegenoten bevorderen.

Milieu en duurzaamheid krijgen steeds meer aandacht in onze maatschappij. Bedrijven en consumenten kiezen tegenwoordig niet alleen op basis van prijs en kwaliteit, maar ook op basis van duurzaamheid. Men kiest steeds meer voor groene producten die door groene bedrijven gemaakt zijn. GroeneZaken is een onafhankelijk platform voor bedrijven en instellingen die duurzaam produceren.

Bedrijven en instellingen presenteren zichzelf bij GroeneZaken aan de hand van hun milieubeleid en de wijze waarop zij hun producten en diensten produceren. Ze worden verder gekwalificeerd met andere kenmerken, zoals milieukeurmerken. Hiermee laten bedrijven zien dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een duurzame samenleving.

Als u op zoek bent naar een nieuwe toeleverancier of u wilt weten welk bedrijf bij u in de buurt groen onderneemt, dan vindt u deze op eenvoudige wijze op ons platform. GroeneZaken helpt u een bewuste keuze te maken voor een duurzame en groene toekomst.

GroeneZaken richt zich op 2 milieubewuste doelgroepen:

1. Bedrijven en consumenten die op zoek zijn naar groene producten of diensten.
Vul de zoekbalk in om een 'groene zaak' te vinden.

zoekbalk bedrjfsprofiel

2. Bedrijven en instellingen die duurzaam ondernemen en online én in meetings in contact willen komen met gelijkgestemden.
Meld u hier aan als 'groene zaak'. Lidmaatschap op ons platform is 100% gratis.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2013