Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

€10,00 cadeau bij bestelling VerdraaidGoed

Cadeaubon verdraaidgoed -versie2

Aangeboden door:


VerdraaidGoed

Geldig tot:

9 juli 2016

Introductie

VerdraaidGoed is een duurzaam projectbureau, dat werk maakt van een circulaire economie. Wij ontwikkelen duurzame concepten en produceren en verkopen producten die zijn gemaakt van restmateriaal. Door direct hergebruik verkleinen we de afvalberg en vergroten we bewustzijn rondom afval. We produceren zoveel mogelijk lokaal, in samenwerking met sociale werkplaatsen.

In Nederland wordt jaarlijks zo’n 50 miljoen ton afval geproduceerd. Op het gebied van recycling van dit afval doen we in Nederland al aardig ons best. Maar als het gaat om direct hergebruik gebeurt er eigenlijk nog maar weinig. VerdraaidGoed brengt hier verandering in. Wij besparen energie en grondstoffen en zorgen we voor lokale werkgelegenheid door restmateriaal te gebruiken als directe grondstof voor onze producten.

GroeneZakenDeal

€10 cadeau bij bestelling VerdraaidGoed
Ben je enthousiast over ons bedrijf en wil je ook zo’n VerdraaidGoed product? Dat kan!

In onze webshop vind je duurzame producten die bijdragen aan een circulaire economie. En we geven de lezers van GroeneZaken de komende 3 maanden extra voordeel.

Bij besteding van €30 of meer aan duurzame producten in de webshop van VerdraaidGoed krijg je nu €10 cadeau. Bij je bestelling ontvang je een cadeaubon van €10. Een duurzaam cadeau voor jou of om weg te geven!

Het mooie is, je kan met deze cadeaubon zelf bepalen wat het wordt. Kijk snel in de webshop van VerdraaidGoed om een keuze te maken, bijvoorbeeld één van de NS Upcycle producten, een Beat the Bag tas of kies voor een korting op een van de duurzame lampen.

Vermeld bij uw bestelling de code GROENEZAKENVG in het kortingscodeveld om gebruik te kunnen maken van de GroeneZakenDeal.

GZD-bestelknop