Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Unieke rondleiding bij Stichting AAP

Groenezakendeal 1Groenezakendeal 2

Aangeboden door:


Eeko Print
Groenezakendeal 3

Geldig tot:

1 april 2017

Introductie

Groen printen? Het kan!
Printen en toch milieubewust bezig zijn? Het kan! Met het gebruik van onze gerecyclede Eeko Print cartridges kiest u voor een groene manier van printen. Bestel nu uw cartridges en ontvang 10% introductiekorting.

Milieubewust
Onze gerecyclede Eeko Print cartridges zijn milieubewust, omdat er voor de productie nauwelijks gebruik wordt gemaakt van nieuwe grondstoffen. Samen met onze producenten geven we originele cartridges een tweede leven.

Prijsvriendelijk
Het recyclen van de cartridges levert een aanzienlijk prijsvoordeel op. U bespaart gemiddeld 50% op uw uitgaven ten opzichte van de originele cartridges.

GroeneZakenDeal

Graag laten we u extra voordelig kennis maken met onze Eeko Print cartridges.

Klik hieronder op de GroeneZakendeal en ontvang onze kortingscode. Hiermee ontvangt u 10% korting op uw eerste bestelling. Bestel uw inkt- en tonercartridges eenvoudig op www.eekoprint.nl.

Oplossing voor lege cartridges
Naast het leveren van onze Eeko Print cartridges, bieden wij ook de oplossing voor uw lege cartridges! Vraag een gratis inzamelbox aan op www.eeko.nl en wij zorgen er voor dat de cartridges op een duurzame manier worden gerecycled. Hiermee besparen we jaarlijks 600 zeecontainers aan afval. De ingezamelde cartridges vormen vervolgens de basis van onze gerecyclede Eeko Print cartridges. Tevens steunt u door de inzameling één van de vele goede doelen, bijvoorbeeld Stichting AAP.

Unieke rondleiding bij Stichting AAP
Na het doorgeven van uw bestelling nemen wij contact met u op voor een gratis rondleiding voor u en uw collega's bij Stichting AAP.
Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen of heeft u andere vragen?
U kunt ons bereiken via 0570-858500 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..