Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

10% korting bij aanschaf van ledverlichting

Aangeboden door:


Gronder

Geldig tot:

15 oktober 2015

Introductie

Ook al is duurzaam of groen ondernemen (nog) geen verplichting, eigenlijk is iedere onderneming er al, bewust of onbewust, mee bezig. Hierbij valt te denken aan afvalscheiding, ingezette energiebesparingsmaatregelen, bedrijfsauto's met energielabel A, etcetera.

Er wordt dus al veel op dit gebied gedaan maar kan het beter? Ja, dat kan zeker en Gronder kan u daarbij helpen. Gronder is in 2015 gestart en bestaat inmiddels uit een enthousiast en gedreven team van experts op het gebied van ledverlichting, zonne-energie installaties en infra rood warmtepanelen.

Wij leveren uitsluitend topproducten tegen een marktconforme prijs. De producten die wij voeren zijn uitvoerig gekeurd en getest (o.a. door TNO/VSL, het Duitse Tüv en OliNo) en voorzien van de benodigde keurmerken, waaronder het Vekra en VDE keurmerk.

GroeneZakenDeal

In overleg met onze partner op het gebied van ledverlichting mogen we u een korting van 10% geven op de totale aanschafprijs van uw ledverlichting. Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.