Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

10% korting bij aanschaf van uw bedrijfsfiets

bedrijfsfietsen-assorti Tulpfiets met logo - kopie

Aangeboden door:Tulpfietsen BV

Geldig tot:

1 augustus 2018

Introductie

Stap op uw eigen bedrijfs-Tulpfiets!
Tulpfietsen is een Nederlandse fietsfabrikant en een online fietsenwinkel waar u zelf uw fiets online kunt samenstellen en deze 100% rijklaar krijgt bezorgd.

Aan bedrijven leveren we fietsen in de huisstijl van het bedrijf, voorzien van bedrijfslogo en in de kleur van uw bedrijf. Dit is mogelijk voor 1 tot 1.000+ fietsen. Onze bedrijfsklanten zijn o.a. Unilever, Rabobank, CSU, Regiobank, Beemster Kaas, Stern, de VriendenLoterij en Bosch Car Service. Tulpfietsen is daarmee de marktleider op het gebied van gepersonaliseerde bedrijfsfietsen.

Tulpfietsen worden in onze eigen fabriek in Maastricht gemaakt met A-kwaliteit onderdelen. Doordat we zonder fysieke verkooppunten werken hebben wij beduidend minder kosten dan de gewone fietsenwinkels. Dat zorgt ervoor dat wij Tulpfietsen scherp kunnen prijzen.

Social Enterprise
Tulpfietsen is een social enterprise: een commercieel bedrijf, maar met een maatschappelijke missie. Ca. 70% van onze medewerkers bestaat uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Wij leiden ze op en geven ze werk waar ze trots op zijn.

GroeneZakenDeal

Vraag nu een offerte aan, meld daarbij dat het gaat om een Groene Zaken Deal, en ontvang 10% korting.

Vele bedrijven gingen u inmiddels voor en maken met onze fietsen op een duurzame, gezonde en sympathieke wijze reclame voor hun bedrijf of merk. De fietsen worden o.a. ingezet ter ondersteuning van marketingacties, als bedrijfsfiets voor medewerkers, als leenfiets voor klanten van garagebedrijven, als pendelfiets tussen kantoor en station of als relatiegeschenk.

Ook iets voor u? Kijk op www.tulpfietsen.nl, bel ons op 020 530 4744 neem contact met ons op via www.tulpfietsen.nl/contact. U krijgt dezelfde dag nog een offerte.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.