Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Stap op uw eigen bedrijfs E-Bike van Tulpfietsen!

Tulpfietsen GZD 2019 3 Tulpfietsen GZD 2019 2

Aangeboden door:Tulpfietsen BV
Tulpfietsen GZD 2019 1

Geldig tot:

1 januari 2020

Introductie

Tulpfietsen is innovatief, duurzaam en ondernemend. Tulpfietsen is een Nederlandse fietsfabrikant en een online fietsenwinkel waar u zelf uw bedrijfsfiets online kunt samenstellen en deze 100% rijklaar krijgt bezorgd.

Aan bedrijven leveren we E-bikes, stadsfietsen en elektrische steps van Segway in de huisstijl van het bedrijf, voorzien van bedrijfslogo en in de kleur van uw bedrijf. Dit is mogelijk voor 1 tot 1.000+ fietsen.

Fietsen is gezond voor u en uw werknemers en daarmee een verstandige keuze als het gaat om het inzetten als mobiliteitsvorm. Ook werkt u met een gepersonaliseerde E-bike op een positieve manier aan de awareness van uw merk. Uw merk komt onder de aandacht en dit op een groene manier!

Onze bedrijfsklanten zijn o.a. Unilever, Rabobank, CSU, Regiobank, BAM, de VriendenLoterij en Bosch Car Service. Tulpfietsen is daarmee de marktleider op het gebied van gepersonaliseerde bedrijfsfietsen.

De Tulpfietsen worden in onze eigen fabriek in Maastricht gemaakt met A-kwaliteit onderdelen. We leveren fietsen 100% rijklaar af, verzorgen onderhoud op interval basis met een landelijk dekkend netwerk van servicespecialisten. Tulp biedt u als onderneming de mogelijkheid gebruik te maken van IOT oplossingen zoals sloten die op afstand te besturen zijn en trackingsystemen waarmee u uw fietsen kunt volgen.

GroeneZakenDeal

Vraag nu een offerte aan, meld daarbij dat het gaat om een Groene Zaken Deal, en ontvang 10% korting.

Vele bedrijven gingen u inmiddels voor en maken met onze fietsen op een duurzame, gezonde en sympathieke wijze reclame voor hun bedrijf of merk. De fietsen worden o.a. ingezet ter ondersteuning van marketingacties, als bedrijfsfiets voor medewerkers, als leenfiets voor klanten van garagebedrijven, als pendelfiets tussen kantoor en station of als relatiegeschenk.

Ook iets voor u? Kijk op www.tulpfietsen.nl, bel ons op 020 530 4744 neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dezelfde dag nog een passende offerte.