Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

10% korting op de Capsule wardrobe van Wolf and Storm

Wolf and Storm GZD3 Wolf and Storm GZD2

Aangeboden door:

2018 Logo-Project Cece

Project Cece
Wolf and Storm GZD1

Geldig tot:

1 oktober 2018

Project Cece; Dé duurzame kleding zoekmachine!

De kledingindustrie is tweede meest vervuilde industrie ter wereld en 99% van alle kleding wordt niet geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden. Maak daarom een impact met je kledingaankopen door alleen nog maar eerlijke en duurzame aankopen te doen waar je écht achter kunt staan. Project Cece maakt het makkelijk! Project Cece is een online verzamelplatform voor eerlijke en duurzame mode. Je vindt op deze website meer dan 12.000 producten die allemaal ethisch zijn geproduceerd.

Duurzaamheid is een enorm containerbegrip, daarom proberen we bij Project Cece duidelijkheid te geven in wat een merk bedoelt met ‘duurzaam’. We doen dit door inzichtelijke en transparante informatie te geven over de merken. Zo kun je in een oogopslag zien in wat voor duurzaamheidscategorie de kleding valt, welke keurmerken het heeft, en wat het merk nog meer doet aan duurzaamheid.

De kledingindustrie zal niet uit zichzelf veranderen, maar als wij besluiten alleen nog maar ethische producten te kopen dan komt er zeker verandering. Stem daarom met je euro en kies voor eerlijk en duurzaam. Een prachtige webwinkel op Project Cece is Wolf and Storm. Bij Wolf and Storm vind je een groot aanbod aan vrouwenkleding die helemaal vegan, organic en fair is.

GroeneZakenDeal

In de maand september krijg je 10% korting op de op de speciale capsule wardrobe afdeling bij Wolf & Storm! Gebruik hiervoor code wolf18. Members van de wolfpack krijgen zelfs 20% korting. Inschrijven kan via deze link.

Wolf & Storm is een modewebshop waar je alleen maar items vindt die helemaal vegan, organic en fair zijn. De site heeft een eigen stijl en doorbreekt taboes over fair fashion. Durf jij het verschil te maken?