Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

10% introductiekorting op duurzaam natuurvlees

Aangeboden door:

logo de woeste transparant
De Woeste Grond

Geldig tot:

15 september 2017

Introductie

dewoestegrond.nl is de online natuurslager waar je diervriendelijk, duurzaam en smaakvol grasgevoerd natuurvlees kan bestellen. Dit kan nu met 10% introductiekorting! Omdat wij vlees van onze eigen dieren verkopen, kunnen wij van elk geslacht dier de herkomst garanderen. Onze dieren lopen vrij rond in Noord-Nederlandse natuurgebieden. Als de kuddes te groot zijn, worden de dieren die over zijn bij een kleine zelf slachtende slager op een diervriendelijke manier geslacht. Daarna wordt het vlees in ons eigen ambachtelijke slagerij verwerkt.

Onze producten zijn meukvrij: antibioticavrij, e-nummersvrij, suikervrij en glutenvrij. Puur natuur dus! Duurzaamheid, diervriendelijkheid, smaak en gezondheid zijn de vier pijlers waar De Woeste Grond op gegrond is. Wij proberen waar mogelijk duurzaam en maatschappelijk verantwoord te opereren. Door ons vlees te kopen kies je er niet alleen voor vlees dat op een diervriendelijke manier wordt geproduceerd, je zorgt ook voor de instandhouding van de Nederlandse natuur en je draagt een steentje bij aan de maatschappij.

Het natuurvlees is verpakt in handige kleine porties en zowel los als in pakketten te bestellen. Wij bezorgen met onze diepvrieskoerier door heel Nederland en België. Je kan zelf bepalen wanneer je het pakket wilt ontvangen. Omdat je de avond voor de bezorging een mail krijgt met daarin de tijd dat de koerier bij je thuiskomt, hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Fotoverantwoording: Gert van den Bosch

GroeneZakenDeal

Bestel nu met de kortingscode woeste10 grasgevoerd natuurvlees met 10% introductiekorting*!

Wij verkopen vlees van: Rund (Schotse Hooglander en Black Angus), Varken (Tamworth), Schaap (Schoonebeker), Kip (Biologische Polderhoen) en sinds kort Hollandse bijvangst (Kabeljauw, rode poon en zeewolf).

De woeste grond-mailing3

* Deze 10% korting is geldig vanaf €50. Kortingscode invullen in het winkelmandje. Actie geldt t/m 01-09-2017. Niet geldig i.c.m. ander acties en/of kortingen. Niet inwisselbaar voor contant geld.